Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy kapcsolatot fenntartani úgy, hogy csak a gyerek tölti ki a szeretetethiányt?
Lehet rosszul fogalmaztam, de mi van akkor ha egy kapcsolatban nincs más örömöm csak a két lányom?
Nem szeretnék külön részletekbe menni. Nincs semmi, de semmi rossz a házasságomban, de elég frusztrált vagyok néha. Ezt leküzdöm azzal, hogy nevelem a lányainkat (én vagyok az apa)
Feleségem még most is csinos, ápolt nő, és tüneményes anyuka. De úgy érzem néha, hogy ez nem elég. Másnapra viszont elmúlik. De mindig elővesz az érzés, főleg, ha egyedül vagyok és nincs leterhelve az agyam
Szép család vagyunk, mindent együtt csinálunk. Kirándulunk, nyaralunk, jó mindkettőnk állása
Erre mondanák sokan, hogy nem becsülöm meg a jót, tudom, de hát...az ágyban mások lettek az igényeink. Sokszor próbáltam erről beszélgetni, de oda jutottunk, hogy havi pár alkalom és én sem kívánom már annyira. Viszont nem a szexet, hanem őt :(
És látom milyen szép életem van, mert tényleg nem panaszkodhatnék, de úgy érzem, vagyis félek, hogy férfiként magányos leszek így.
A lányaidnak te hogy magyaráznád el, hogy miért akarsz elválni, úgy, hogy ők meg is értsék, ne is hazudj, és ne is sérüljenek?
Amikor minden este hallják az anyjuk sírni, biztos nagyon meggy lesz, hogy ez így a legjobb mindenkinek.
#30: túl szűklátókörűen látod a dolgot. Az, ha valaki tipordódik lelkileg egy házasságban (én évekig válás előtt) egyáltalán nem azt jelenti, hogy félre akar dugni. Annyira ostobenkó meglátás ez...
Szerintem a legjobb megoldás leülni az asszonnyal és elmondani neki ezeket és külső segítséget kérni a dolgok rendbehozatalához. Amíg még nem lesz késő...
#32:
A kérdező nekem úgy tűnik, hogy nem akar válni. Ő az a típus, aki nem választani akar a boldog családi élet és a jó szex közt, hanem egyszerre akarja a kettőt.
Csakhogy: náluk nem jó a szex. Hiába bizonygatja, olyan nincs, hogy a feleségnek jó, neki meg nem. Azt elhiszem, hogy a felesége már elvan szex nélkül.
Esetleg akkor lehet árnyaltabb a kép, ha olyan extrém vágyai vannak, amit a felesége nem képes megadni. Biszexuális, vonzza egy fétis, csak a fiatalok izgatják, stb. Ebben az esetben lehet, hogy a feleségnek kielégítő a hagyományos szex, de a kérdező vágyai nem elégülnek ki.
Viszont ebben az esetben lehet legkevésbé szalonképesen tálalni a gyerekeknek, hogy miért válnak.
Ez az intelligens, érzékeny kérdés egy sziget itt a gyakorin. Nyilván betalált egy buta is, aki nem fogja érteni, ami komplikáltabb, mint 2+2, de vannak idevaló válaszok is.
Nem tudok mit mondani, csapdahelyzet. Amikor együtt vagytok, az nagyon jó mindkettőtöknek? Vagy ilyen házastársi kötelesség szintű? Ha előbbi, akkor nincs nagy baj, gondolj úgy a szexre, mint egy luxusélményre, ritkán van, de akkor szuper. Ha utóbbi, akkor... nem tudom, akkor pár év múlva már semmi nem lesz. Fiatalok vagytok ehhez még.
Nincs csapda, csak a kérdező tényleg nem tudja értékelni azt, ami van. Majd sír utána, ha már csak volt.
Annyi pocsék kapcsolat és házasság van, akiket tényleg csak a kényszer tart egyben. Akik nem éreznek egymás iránt tiszteletet se. Napi ordítozás, megélhetési gondok, eltérő gyereknevelési elvek, alkohol, agresszió, pokoli anyósok, zaklató exek, züllött kamaszok... Erre itt ez a majom (én kérek elnézést a majmoktól), aki még csak fel se fogja, hogy milyen rohadt nagy szerencséje van. A lányai szeretik, a felesége szereti, erős baráti kapcsolatuk van, de azért van szex is, és elégedetten kel, elégedetten fekszik. Nincs balhé, szeret hazatérni, szeret a családja körében lenni. Ez az, amire minden normális ember vágyik, és annyira keveseknek jön így össze.
Erre ez a majom, mert már csúnyábbat nem akarok írni, feldob mindent, mert lángolni akar, szerelmesnek lenni, és átélni, hogy újra 20 éves. Ez egy sima hétköznapi kapuzárási pánik, egy életközépi válság. Mikor még egyszer utoljára át tudja venni az irányítást a farok az ész felett.
Ember, ekkora mákod egyszer van az életben. Csak egyetlen egyszer találsz ilyen társat, aki ennyire jól passzol, akivel béke van évtizedekig. Vagy egyszer se. Bárkit is találsz, soha nem fogod ezt visszakapni, csak halvány mása lesz annak, amit eldobtál. De te is csak utólag leszel okos, mikor egyik zajos, szenvedős kapcsolatból tántorogsz a másikba.
32-es köszönöm. Egy "hölgy" folyamatosan betalál, már meg kell tőle őrülni, de egyszerűen nem kopik le. Pont ahogy te írod. Nem mentséget, meg kifogást keresek, egyszerűen egyre magányosabb vagyok belül, pedig nem ezt kéne éreznem.
34-es köszönöm. Együtt ha közös programra gondolsz nagyon is jó tud lenni, de úgy érzem, hogy ha át is ölelem, mint nő nem indít már el semmit. Együttlétek alatt...nem, nem igazán érzem a luxusélményt :) De őszintén szólva , ha fergeteges is lenne, hát azok a ritka alkalmak nem töltenek fel, és tényleg a vele járó intim közelség sem jön már
35-ös rettenetesen primitív vagy, és kb két bites gondolkodással és érzelmi intelligenciával lettél megáldva. Ne írj ide többet, örülj, ha neked elég egy barát élettársnak
36-os. Pszichológus, lehet, nem tudom elgondolkodom rajta. Igazad lehet, teljesen más természet vagyunk a feleségemmel.
36-37. Lehet hogy érez, nem tudom nem igazán mutatja. Viszont elég okos nő, és őszintén van bennem ilyen irányból sértettség is, hiszen tudja, hogy elhanyagolva érzem magam szexuálisan, ami nem mellékes (még akkor is, ha itt egyeseknek elég a langymeleg élet) szóval valahogy elnézünk egymás mellett sokszor etéren.
Te még mindig ugyanaz a szerencsétlen gyengeelméjű nő vagy, aki álló nap fossa a szót, ha kell ha nem. Lehet miattad tényleg vonzóbb lesz a nejem :)
De melletted mondjuk egy kiszáradt fatörzs is.
Gondolom téged már kizsigerelt az élet és sajnállak. Nem, nem fogom elveszíteni a gyerekeimet, még akkor sem, ha egyszer elválnék.
Te semmit sem tudsz mélyebben sem rólam, sem a feleségemről, pláne nem a gyerekeimről, de a saját frusztráltságodat csak dobálod.
Menj tedd rendbe az életed, mert olvasgatok itt más posztokat is, te visszatérő elem vagy mindenhol, mert ezzel a stílussal rád lehet ismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!