Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti járnátok egy nálatok fiatalabb 13 évessel aki érett?
Kedves Kérdező!
Az a helyzet, hogy jó pár dolog miatt nem fogod tudni meggyőzni a legtöbb válaszolót az igazadról.
Először is, ameddig nem küldesz magadról képet, a legtöbben nem hiszik el, hogy 20-nak nézel ki, ha pedig el is hiszik, azzal érvelnek, hogy hiába nézel ki 20-nak, akkor sem lehetsz egy 20 éves értelmi, érzelmi szintjén. A második probléma, hogy arról meg végképp nem fogod őket meggyőzni, hogy ez így van. Tehát teljességgel felesleges vitatkozni.
Amúgy tudtommal 4,80-as átlag fölött kaphatod meg a jó tanuló-sportoló címet, nem? Javíts ki ha tévedek. :)
Elhiszem, hogy kinézel 20-nak, de szellemileg kétlem, hogy érett lennél.
21F
igen
alsóban van 4,75
felső 4,5
gimi 4,3
Előző kérdésére válaszolva: lovaglok, kézilabdázok, úszok, vízilabdázok, és persze szezonális sportban is jó vagyok, pl.: síelésben le nem hagy senki és rendesen kelvingelve megyek, vagy pl.: snowboard is jól megy, ugyan így a nyári sportok is. Ezek közül országos és országos elődöntős is van.
20:52
tudom sokan vannak akik ezt tartják magukról és kiderül h még is tévedtek
de én nem ezek közé a lányok közé tartozom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!