Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti járnátok egy nálatok fiatalabb 13 évessel aki érett?
Van egy tanítványom, na ő tényleg kb 20 évenek néz ki, és még csak 7.es. Mondjuk felvart haja van, műkörme, és mindig nagyon divatos, látszik, hogy a szüleinek rengeteg pénze van, de nem is éri meg magát a kortársaival, nincs is barátja az osztályban. Szerintem elég szomorú látvány.
Ha te is ilyen vagy, az nagy baj, ezek nélkül viszont nem tudom elképzelni, hogy egy általános iskolás gyerek olyan legyen mint egy másod éves egyetemista. Még gondolkodásban sem. Elég sok gyerekkel vagyok körülvéve ( pedagógus vagyok)és nem olyanok mint a 20 évesek, de ez nem baj. Miért kéne olyannak lenniük, ráérnek még.
Neked vannak barátaid? Megérted magad velük? Ők hogyan gondolkodnak a Te érett felfogásodról?
Vagy esetleg a családi helyzetedből adódott, hogy hamarabb fel kellett nőnöd?
Én tudok hinni neked..nem nyalizás miatt,de a szóhasználatod,meg a kifejezésed nem utal egy 13évesre akik olyanokat ír h..vok,mien,stb...Én elhiszem neked h érettebb vagy mint a többi veled egykorú gyermek.Am velem is ugyan ez van csak én 3évvel idősebb vagyok nálad:)
Mint már írtam F/17
pedig mar dicserni akartam a helyesirasod, nagyon jol irtal, hibak nelkul...
de ez a: "helytáljak" nem volt szep :P
Az arcodra, vagy a testedre mondjak, h idosebbnek nez ki?
De amugy meg toltsel fel kepet, ne huzd az idonket. :D
Szerintem nincs vele gond, egyszer én is majdnem összejöttem egy 13 éves csajjal aki szeretett dee aztán valahogy nem jött össze:)
Meg ne törődj mással ...
18f
köszi
További vélemények?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!