Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti járnátok fiatalabb pasival?
ott van kiemelt kérdések között basszus :
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__12029..
Őszintént? Nem!
Wolt már olyan pasi aki nagyon bejött és be is probálkozott de végülis nem mentem bele. Pedig velem egyidős! Én 20éves vagyok és az az igazság, hogy a velem egykorú pasik nem annyira komolyak még. A bulizáson jár az eszük meg az iváson, mert az hű de menő.
Jelenlegi barátom 27éves és épp ezt szeretem benne a legjobban. Sokkal érettebb. Nem iszik divatból. Max havonta 1sör és annyi. Nem hozza lázba a disco "kinőtte már".
Sose volt fiatalabb barátom csakis idősebb!
*Tisztelet a kivételnek,mert ugye nem mindenki ilyen mint írtam, de olyan 90%a mégis.
Figyelj te 20 éves hűdekomoly liba, érettségről egy büdös szót ne mondj, amíg magyarul sem tudsz. Sok nő fejében él ez a tévképzet, hogy az jajjdeérett és hú meg ha, de azon nem gondolkodnak el, hogy akkor mit keres a fiatal liba mellett (aki ő)?
A kérdésre: nem, nem járnék.
A párom 19 én 20 vok pontosan 11 hónap a korkülönbség, szóval a válasz igen.
De persze ez változó..lehet vkiknél 1-2 év az semmi, nem látszódik a korkülönbség, a pasi érettebb v a csaj fiatalosabb felfogású.
Én általában fiatalabb srácokkal jártam, de a korkülönbség max. 1 év volt.
Volt olyan is, h egy srác udvarolt, 2 évvel volt fiatalabb nálam ,de 2 évnél már meglátszódott a korkülönbség, úgyh inkább hanyagoltam. Sztem idősebb korban a 2 év az nem sok, de nálunk ő volt 16 én meg 18..
Ezt így meghatározni anélkül, hogy megismerné a lány a fiút szerintem nem jó dolog!
Vannak fiúk, akik jóval érettebbek a koruknál, és így előre megbélyegezni valakit nagy hiba! Nemrégiben megismerkedtem egy lánnyal aki 4 évvel idősebb volt nálam, és csak azért nem akart komoly kapcsolatot, mert a számok nem stimmelnek! Akkor ki az éretlen??
Egy lány fejlődésében szerintem hiba, hogy idősebb srácokkal járnak, hamar felakarnak nőni, és később fog ez visszaütni...
Nekem szinte csak fiatalabbakkal volt dolgom eddig.. a nálam idősebbel nagyon rövid ideig ment csak a dolog.
Amúgy olyan volt, hogy én 17 a srác 14.. :D
Háát, a suliban nagyon hamar híre ment de ez van én valahogy a fiatalabbakat vonzom :) Amúgy a most már 18 évemből simán le tudnék tagadni 2-t :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!