Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti járnátok fiatalabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti járnátok fiatalabb kinézetű pasival?

Figyelt kérdés
Nekem az a nagyon nagy bajom hogy 16 éves vagyok, kinézek max. 13-nak. Elég vékony vagyok. De lányok szerint cuki vagyok és akkor ha most cuki vagyok mért nincs senkim?? HIába próbálkozok kiröhögnek...
2010. okt. 1. 19:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
79%

Nem akarok bunkó lenni, szóval ne szekálásnak fogd fel, amit írok... de úgy vagy aranyos, mint egy kisállat, egy kis majom... az nem azt jelenti, hogy tetszel nekik!

És nekem sem jön be, ha fiatalabbnak tűnik egy srác nálam, főleg, hogy engem már 14 éves koromban 18-19 évesnek tippeltek. Sosem jártam 18 éven aluli srácokkal, pont ezért. Sajnálom! :S

2010. okt. 1. 19:44
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Én konkrétan nálam fiatalabb pasival is járnék!
2010. okt. 1. 19:46
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálam korban fiatalabbal járnék (jártam), kinézetre fiatalabbal nem tudnék.
2010. okt. 1. 19:54
 4/19 anonim ***** válasza:
Keress egy fiatalos kinézetűt. Ne az öreg kinézetűekkel járj (aki 14 éves korában 18-19-nek néz ki, ott gondok vannak, nőiesnek nem nevezhető). 25 évesen meg negyvenes leszel?
2010. okt. 1. 20:02
 5/19 anonim ***** válasza:

TUDOM, HOGY NEM TARTOZIK A TÉMÁHOZ, DE Az utolsó válaszoló rohadt kedves volt. Sajnálom, én sem örültem neki, hogy korán értem! Mindenki piszkált már általános iskolában, hogy zokni van a melltartómban...blablabla, mikor csak megnőtt a mellem, a többieknek, meg még eltüntette volna a fenistilgél. Eleget b(a)sztattak akkor, szóval megköszönném, ha nem írna ilyen hülyeséget, hogy abnormális a fejlődésem.

25 éves vagyok jelenleg és teljesen normális vagyok! 14től 19 éves koromig teljesen ugyan úgy néztem ki végig!Hirtelen történt meg nálam az, ami másoknál hónapok, évek alatt. Ez van!

2010. okt. 1. 20:13
 6/19 A kérdező kommentje:
19:46-os válaszadó kapcsolatot felszeretném veled venni:D:D
2010. okt. 1. 20:19
 7/19 A kérdező kommentje:
Amugy köszi a válaszokat semmi esélyem...
2010. okt. 1. 20:19
 8/19 anonim ***** válasza:
Én fel is venném veled éppen, csakhát 13 éves vagyok :)
2010. okt. 1. 20:24
 9/19 A kérdező kommentje:
Értemm mért ver engem az isten??? kajak ilyen nincs...
2010. okt. 1. 20:27
 10/19 A kérdező kommentje:
Na jólvan attól hogy panasszkodok nem lessz jobb... majd valamit csak kazdek a feleslegessé vált életemmel...
2010. okt. 1. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!