Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti járnátok fiatalabb kinézetű pasival?
Nem akarok bunkó lenni, szóval ne szekálásnak fogd fel, amit írok... de úgy vagy aranyos, mint egy kisállat, egy kis majom... az nem azt jelenti, hogy tetszel nekik!
És nekem sem jön be, ha fiatalabbnak tűnik egy srác nálam, főleg, hogy engem már 14 éves koromban 18-19 évesnek tippeltek. Sosem jártam 18 éven aluli srácokkal, pont ezért. Sajnálom! :S
TUDOM, HOGY NEM TARTOZIK A TÉMÁHOZ, DE Az utolsó válaszoló rohadt kedves volt. Sajnálom, én sem örültem neki, hogy korán értem! Mindenki piszkált már általános iskolában, hogy zokni van a melltartómban...blablabla, mikor csak megnőtt a mellem, a többieknek, meg még eltüntette volna a fenistilgél. Eleget b(a)sztattak akkor, szóval megköszönném, ha nem írna ilyen hülyeséget, hogy abnormális a fejlődésem.
25 éves vagyok jelenleg és teljesen normális vagyok! 14től 19 éves koromig teljesen ugyan úgy néztem ki végig!Hirtelen történt meg nálam az, ami másoknál hónapok, évek alatt. Ez van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!