Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti járnátok fiatalabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti járnátok fiatalabb kinézetű pasival?

Figyelt kérdés
Nekem az a nagyon nagy bajom hogy 16 éves vagyok, kinézek max. 13-nak. Elég vékony vagyok. De lányok szerint cuki vagyok és akkor ha most cuki vagyok mért nincs senkim?? HIába próbálkozok kiröhögnek...
2010. okt. 1. 19:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

ma 20:13: Oké oké bocsánat! De tudod hogy vannak ezek a dolgok. 14 évesen 18-19 vagy, a többi lán féltékeny, a fiúk meg csorgatják a nyálukat. Aztán mikor huszonévesen már harmincas nőket hagysz magad mögött öregedésben, akkro meg kiválogatnak. De! Az is lehet, ohgy fiatal korodban idősebbnek néztél ki, de ez a későbbiekben semmit nem fog befolyásolni. Ilyen is lehet.

Én 25 létemre 18-19-nek nézek ki (fiú) és mivel 20 fletti lányokra bukom, személyigazolvánnyal kell párt keresnem. Bár nekem tetszik, hogy fiatalosabb vagyok.

2010. okt. 1. 20:28
 12/19 anonim ***** válasza:

de vanXD

Ez az igazság fogadd el :)

A volt pasim mai napig fiatalabbnak néz ki nálam :D

Nem baj azért drukkolok

13/Ł

2010. okt. 1. 20:28
 13/19 anonim ***** válasza:

A volt pasim mai napig fiatalabbnak néz ki nálam. 13/L

Te jó ég, ez úgy hangzik, mintha már 9 évesen pasiznának!!! ÁÁÁÁ

Amúgy (a kérdezőnek írom) annyira, de annyira sajnállak!!! Nagyon rossz lehet, hogy érettnek érzed már magad olyan dolgokra, amit mások már meg is tesznek ebben a korban, te meg még 1-2 évig hanyagolva leszel a lányok számára! De nem vagy felesleges!!! Teljes értékű ember vagy! És, ahogy fogalmazol nekem még szimpatikus is vagy! NEM VÁLT FELESLEGESSÉ AZ ÉLETED! Egyszer eljön a te időd is (xD még ha hülyén is hangzik) Így lesz! Minden jót!!!!

2010. okt. 1. 20:35
 14/19 A kérdező kommentje:
KÖszi:)
2010. okt. 1. 20:56
 15/19 anonim ***** válasza:
jajj ne mondd hogy feleslegessé vált az életed,még fiatal vagy ahhoz hogy ilyeneket mondj.szerintem is az a megoldás hogy keress egy olyan lányt aki szintén fiatalabbnak tűnik:)
2010. okt. 1. 21:45
 16/19 anonim ***** válasza:
Én egy 20 éves srác vagyok és én is dettó ugyan így vagyok a dologgal.16-17 évesnek néznek kicsit zavaró és a lányoknak is csak cuki vagyok. Mást nem hallok és nincs is sok szerencsém a nőkkel. Bár volt már barátnőm de az katasztrófa volt. Én is tanácstalan vagyok :D
2010. okt. 1. 22:27
 17/19 anonim ***** válasza:
Lehet néhány tanácsom? Egy-két dologgal jelentősen lehet ezen javítani. Ha vékony vagy, kezdj el edzeni, rendesen enni, pár hét után biztos látszani fog az eredmény. Öltözködj férfiasan (ne fiúsan, meg menőgyerekesen), esetleg változtass frizurát, borostát, stb. Hidd el, meglesz az eredménye, és ne félj a stílusváltástól, a legjobb korban vagy hozzá.
2010. okt. 2. 19:40
 18/19 anonim ***** válasza:
Igen, az utolsónak teljesen igaza van!!!! A borosta nagyon jó ötlet! Sok lány járatja a száját, hogy igénytelenség, meg blablabla, de akkor is egy nagyon férfias külsőt kölcsönző dolog.
2010. okt. 2. 19:43
 19/19 A kérdező kommentje:
Sok érdekes tanácsot hallottam köszi:)
2010. okt. 6. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!