Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férj-feleség-szerető ?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy ha:

- valaki szeretőként kérdezi, hogy vajon a nős férfi szeretheti -e, egyből jön a lehurrogás, hogy dehogyis, a feleségét szereti , te csak egy lyuk vagy

-ha megcsalt feleségként kérdezi, hogy a férje szereti-e még, jön a lehurrogás, hogy milyen naív, hogy szeretné már

-sőt ha a megcsaló kérdezi hogy a szeretője szeretheti-e, jön a válasz, hogy szerető csak szexet akar?

értem és érzem én, hogy minden posztnál az aktuális sértettek írnak, de akkor is :D mintha nem lehetne picit árnyaltabb az élet :D

2021. febr. 23. 14:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 anonim ***** válasza:
De, részben a gyerekek. De nem azért, mert attól félnék, hogy elveszítem őket, hanem azért, mert ha külön megyünk, akkor a hitel miatt éhenhalás lesz, az biztos. Szeretném őket tisztességesen felnevelni és útjukra engedni. Lehet, hogy én vagyok a hülye ilyen téren, de ezt vállalom.
2021. febr. 26. 12:43
 72/80 A kérdező kommentje:
Hát akkor ez nem volt szerelem. Ennyi. Sajnálom. Nem lennék a helyedben, és ez nem gúny. Tényleg. Elhiszem, hogy a gyerek az első, ha ilyen nehéz, de tudod ha magad mindig legutoljára rakod, az nem élet
2021. febr. 26. 12:50
 73/80 anonim ***** válasza:
Lehet hogy ez az én sorsom 🤷‍♂️ de az biztos, hogy a gyerekeim mindenek előtt.
2021. febr. 26. 12:58
 74/80 A kérdező kommentje:
73 persze értem, és ezt becsülöm is, csak annyit akartam mondani, hogy magadat is figyelembe kéne venned. Valamilyen megoldás kéne, hogy szülessen, akkor is ha egyedül maradsz, mert így ez nem élet. Így szeretnéd látni magad 5 év múlva is? nem hinném.
2021. febr. 26. 14:22
 75/80 anonim ***** válasza:
5-6 év múlva már lesz esélyem lépni. Addigra letisztul minden. Ha akkor kellek még valakinek, akkor jó lesz. Ha nem, akkor is, csak nem annyira 🙃🙂 egyébként sokat beszélgettünk pont erről a gyerek témáról a lánnyal, és ő is megértette ezt a dolgot. Elfogadta a döntésem, még ha nem is volt egyszerű se neki, se nekem.
2021. febr. 26. 15:08
 76/80 A kérdező kommentje:

Persze, hogy elfogadta, nyilván van annyi intelligenciája, hogy ezt lássa. Én is elfogadnám, de ettől még összetörhet két szív.

Kár érte, így.

2021. febr. 26. 15:13
 77/80 anonim ***** válasza:
Kár bizony, de ezt hozta az élet. A legjobb talán az lett volna, ha bele se kezdünk. De mind a ketten a gödör alján voltunk akkor, támogattuk egymást, vigyáztunk egymásra és legfőképpen szerettük egymást. És igen, szerencsére volt olyan intelligens, hogy nem akart keresztbe tenni, mert azt is megtehette volna és léteznek is olyan szeretők, akik ezt simán meg is teszik.
2021. febr. 26. 15:18
 78/80 A kérdező kommentje:
77 sajnálom, azért hátha lesz másképp, bár ahhoz neked kéne lépned
2021. febr. 28. 00:43
 79/80 anonim ***** válasza:
Egyszer majd nekem. Ha lesz még egyszer 🤷‍♂️
2021. febr. 28. 09:10
 80/80 A kérdező kommentje:
Ne várj sokáig. kitartás
2021. febr. 28. 12:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!