Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férj-feleség-szerető ?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy ha:

- valaki szeretőként kérdezi, hogy vajon a nős férfi szeretheti -e, egyből jön a lehurrogás, hogy dehogyis, a feleségét szereti , te csak egy lyuk vagy

-ha megcsalt feleségként kérdezi, hogy a férje szereti-e még, jön a lehurrogás, hogy milyen naív, hogy szeretné már

-sőt ha a megcsaló kérdezi hogy a szeretője szeretheti-e, jön a válasz, hogy szerető csak szexet akar?

értem és érzem én, hogy minden posztnál az aktuális sértettek írnak, de akkor is :D mintha nem lehetne picit árnyaltabb az élet :D

2021. febr. 23. 14:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim ***** válasza:

Nem eszem a főztjét, mert ő eszi az én főztömet. És nincs semmi kényelem az életemben, mert én vagyok az, aki vezeti a háztartást, én vagyok az, aki bevásárol és én vagyok az, aki elvégzi a házimunkát.

Szerintem amíg nem látsz bele valaki életébe, addig ne is okoskodj bele.

2021. febr. 25. 15:52
 42/80 A kérdező kommentje:

40

"Ő mégsem akart menni. De akkora lavina indult el bennem, hogy egy idő után képtelen voltam az ölelésére. Már én voltam az akinek nem kellett."

Nem bántás, de te se kellettél már neki. a kényelem , megszokás kellett.

Erre keresném én is a megoldást, hogy hogy csinálják?

ok , nem tudnak szétköltözni, van ilyen, de hogy hazudjanak mindenfelé

És amit végképp nem értek, az a szex, meg ahogy írod, ölelés. Ilyet az ember azzal tesz akit szeret (már párkapcsolaton belül ). Hogy tud ölelgetni, csókolgatni olyat, aki már rég nem kell, aki mellett van más.

Néha megkívánja az asszonyt?

2021. febr. 25. 17:13
 43/80 anonim ***** válasza:
34%
És hogy tud ölelgetni egyszerre 2 nőt? Ne áltasd magad. Az ilyeneknek egyik nő sem kell, csak saját magukat szeretik.
2021. febr. 25. 17:42
 44/80 anonim ***** válasza:
0%

Megszokás, kényelem ez a kulcs szó, és rettegés az újtól.

Amig le nem bukik addig 2 nő között lavirozik.

2021. febr. 25. 17:53
 45/80 anonim ***** válasza:
#44 nem, a kulcsszó lakáshitel plusz három gyerkőc 🤷‍♂️ vagy éppen kinek mi.
2021. febr. 25. 18:04
 46/80 anonim ***** válasza:
81%
oké #45 🙂 ez lemaradt...
2021. febr. 25. 18:08
 47/80 anonim ***** válasza:
62%

Amikor valaki szeretőt tart, azt valamennyire megismeri. Nem fél az annyira az újtól, inkább a könnyebb utat keresi. Itt is ott is lecsippenti ami kell neki. Nem mindenkinek van lakáshitele. Vannak kőgazdagok, akik szeretőznek, mégsem válnak.

Ha elválnak, nagyon ritkán teszik a szerető miatt. Akkor is sokszor a szabadság miatt teszik, önmaguk miatt. Hány de hány eset van, hogy a szeretőt is megcsalják idővel. Mindig az újat keresik, kalandoznak.

2021. febr. 25. 18:25
 48/80 A kérdező kommentje:

43 . szerintem meg szereti valamelyiket. egyiket mint társat, másikat meg mint szex partnert. Innen elmúlt oda még nincs. Vagy már van az új felé, csak nem mer/ tud lépni. Lásd aki ide írta a történetét. Egy szájjal lehet több embert csókolni, csak egyiket nem őszintén.

Őszintén már sajnálom is, mert az ilyen emberek élnek úgy, hogy utólag mennyi mindent megbánnak. ha tényleg megszerette a harmadik felet, akkor egy megkeseredett ember lesz, de nagyon.

Én nem engedném el annak a kezét aki boldogságot okoz, mert az ritka

Megbeszélném az asszonnyal, hogy nem illünk össze, de legyen nyitott a házasság. Persze ha a neje egy sárkány, aki bár veled ül a kakiban de nem ereszt és tudod hogy vinne mindent, akkor mi marad?

a megcsalás. és én akkor ezt választanám

2021. febr. 25. 18:25
 49/80 anonim ***** válasza:
#47 azért olyan szinten nem fogja megismerni, mert lehet hogy jó vele a szex, lehet hogy ideiglenesen jó vele együtt lenni, de nem biztos hogy együtt is tudna vele élni. Mert ugye lakva ismeri meg az ember a másikat.
2021. febr. 25. 18:27
 50/80 anonim ***** válasza:
A nyitott házassággal csak az a probléma kedves kérdező, hogy annak "elvileg" csak maximum a szexről kellene szólnia. A szerelem már nem biztos hogy belefér. Szerintem legalábbis 🤷‍♂️
2021. febr. 25. 18:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!