Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férj-feleség-szerető ?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy ha:
- valaki szeretőként kérdezi, hogy vajon a nős férfi szeretheti -e, egyből jön a lehurrogás, hogy dehogyis, a feleségét szereti , te csak egy lyuk vagy
-ha megcsalt feleségként kérdezi, hogy a férje szereti-e még, jön a lehurrogás, hogy milyen naív, hogy szeretné már
-sőt ha a megcsaló kérdezi hogy a szeretője szeretheti-e, jön a válasz, hogy szerető csak szexet akar?
értem és érzem én, hogy minden posztnál az aktuális sértettek írnak, de akkor is :D mintha nem lehetne picit árnyaltabb az élet :D
2021. febr. 23. 14:39
61/80 anonim válasza:
Persze hogy látja a problémát, mivel én vagyok az 🙃🙂 tényleg nem tudom, hogy mit szólna egy nyitott kapcsolathoz.
62/80 A kérdező kommentje:
Talán ülj le vele és beszéld meg. Ezek szerint már régóta tudjátok, hogy nem csak a szex nincs, más sincs. Bár írtad, ő még vágyna rád. Nem sajnálod?
2021. febr. 25. 21:41
63/80 anonim válasza:
Persze hogy sajnálom, hisz együtt nőttünk fel, együtt töltöttünk most már lassan 29 évet, három csodálatos gyerekünk van. De egyszerűen nem tudok úgy ránézni, mint nőre. Nem kívánom, nem akarok tőle szinte semmilyen testiséget.
64/80 A kérdező kommentje:
Talán ezt neki is kéne tudnia. Ha ennyi éven át társad volt, talán megérdemli, hogy elmondd, más szeretnél. Ez így tisztességes. Most őszintén. szerinted az becsületes, hogy félsz kisemmiz? Ennyire csak nem vagytok rosszban, ha ennyi évet kitartottatok egymás mellett. Talán neki is lenne esélye boldognak lenni. EGyébiránt 29?? most vagy 47...komoly
2021. febr. 25. 21:56
65/80 anonim válasza:
Komoly bizony, ő csak 15 volt, mikor összejöttünk. Nem tud kisemmizni, mert a lakás az övé. Nekem maradna a 20 éves autóm, meg a ruháim 🤷♂️
66/80 anonim válasza:
Igazából úgy érzem hogy valahol ez is probléma, hogy ilyen fiatalon kerültünk össze és nem volt rá időm hogy egy kicsit is kiéljem magam. És mostanában érzem úgy, hogy ez hiányzik. Egy egy éves kapcsolatom volt összevissza előtte, semmi más.
67/80 A kérdező kommentje:
most bocs, de ez komoly? 29 év alatt nulla, azaz nulla dolgot tettél a házasságodhoz? És most attól félsz, hogy kirak onnan. Nem tűnsz főnyereménynek
2021. febr. 25. 22:35
68/80 anonim válasza:
Az egy kissé túlzás, hogy nullát. Arról nem tehetek, hogy ő örökölt egy lakást, annak, vagyis amit helyette vettünk nagyobbat, annak nyögjük 13-14 éve a hitelét 🤷♂️ Sok mindent hozzátettem, de akkor inkább fogalmazzunk úgy, hogy vagyok olyan, hogy semmit nem vinnék. Egyébként egyáltalán nem félek tőle, hogy kirak.
69/80 anonim válasza:
De úgy látom kedves kérdező, hogy te sem vagy különb, mint némelyik válaszadó. Úgy érdekelne, hogy mit gondolsz te főnyereménynek. Az írásod szerint az anyagi javakat. Szerintem pedig az, hogy egy nő úgy tud szeretni, hogy igazából nincs semmim, tehát tuti nem a pénzemért szeret, nem vagyok egy "alfahím", tehát nem a "szépségemért" szeret, hanem csak úgy szeret, azért aki vagyok, amilyen vagyok, az már szerintem bőven főnyeremény kategória. De csak szerintem, mert nem vagyunk egyformák.
70/80 A kérdező kommentje:
68. akkor ne mondd, hogy nem tettél hozzá semmit.
De ha nem félsz, hogy kirak és van egy szerelmed, miért nem váltasz?? Ne mondd, hogy a gyerekek, mert emögé nem bújhatsz.
69. nem jött be. de ahogy gondolod
2021. febr. 26. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!