Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férj-feleség-szerető ?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy ha:

- valaki szeretőként kérdezi, hogy vajon a nős férfi szeretheti -e, egyből jön a lehurrogás, hogy dehogyis, a feleségét szereti , te csak egy lyuk vagy

-ha megcsalt feleségként kérdezi, hogy a férje szereti-e még, jön a lehurrogás, hogy milyen naív, hogy szeretné már

-sőt ha a megcsaló kérdezi hogy a szeretője szeretheti-e, jön a válasz, hogy szerető csak szexet akar?

értem és érzem én, hogy minden posztnál az aktuális sértettek írnak, de akkor is :D mintha nem lehetne picit árnyaltabb az élet :D

2021. febr. 23. 14:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 A kérdező kommentje:

És mi van az egyszeri csalókkal? akik nem soroztatosan mennek félre. Csak egyhez. Ők mit éreznek?

49. szerintem egy idő után, de hiszen vannak akik évekig csinálják. van olyan aki külső programokra viszi.sztem sokan szeretnék csak azt hinni hogy egy szerető csak a másik seggét nyalja és fényezi. mi van azokkal, ahol a szerető vágja ki a férjet az meg teperne ezerrel. ott is csak egofényezés van? ugye nem

2021. febr. 25. 18:48
 52/80 A kérdező kommentje:

50 szerelem nélkül viszont nem lehet élni. Elvegetálni igen. Lehet szerelem nélkül ha épp nincs senki felé, de ha már kialakult. ...

és van még előtted mondjuk negyven év....megúszásra játszol?

2021. febr. 25. 18:50
 53/80 anonim ***** válasza:
Most egyenlőre nem játszom semmire, éppen vegetálok 🤷‍♂️
2021. febr. 25. 18:53
 54/80 A kérdező kommentje:
53. és mi van a szeretőddel? belőle miért ábrándultál ki? Vele mi volt a baj, hogy ő sem vonz már
2021. febr. 25. 19:06
 55/80 anonim ***** válasza:
Bocs, én már egyszer írtam, nem ábrándultam ki belőle, pont az volt a gond, hogy beleszerettem 🙃🙂
2021. febr. 25. 19:10
 56/80 A kérdező kommentje:
55. értem, de akkor miért nem vele vagy? ez így nem szerelem, ha el tudod engedni
2021. febr. 25. 20:55
 57/80 anonim ***** válasza:
Muszáj volt elengednünk egymást, nem volt értelme így folytatni, hogy nem tudtam lépni. És ő sem, mert ő is férjnél volt.
2021. febr. 25. 21:02
 58/80 A kérdező kommentje:
csodás. két boldogtalan ember egy hamis házasságban. ezt száz, hogy meg fogod bánni , nem is olyan sokára. szerelem nem nő minden bokorban
2021. febr. 25. 21:09
 59/80 anonim ***** válasza:
Valószínű hogy meg fogom bánni, de mint írtam, sajnos nem tudok lépni. 🤷‍♂️
2021. febr. 25. 21:29
 60/80 A kérdező kommentje:
Dehogynem, nem keresel megoldást. Próbálj meg beszélni a feleségeddel. valószínű, ő is látja a problémákat. Gáz vagy sem, én próbálnék nyitott kapcsolatba lenni hogy ne legyen legatyásítva senki, de ha nem nyitott semmilyen változtatásra, szemem nem rebbenne, mikor félremennék. Én nem szeretnék öt-tíz év, vagy akár hónap múlva arra kelni, hogy valamit elengedtem. Szeretődtől független.
2021. febr. 25. 21:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!