Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férj-feleség-szerető ?
Miért van az, hogy ha:
- valaki szeretőként kérdezi, hogy vajon a nős férfi szeretheti -e, egyből jön a lehurrogás, hogy dehogyis, a feleségét szereti , te csak egy lyuk vagy
-ha megcsalt feleségként kérdezi, hogy a férje szereti-e még, jön a lehurrogás, hogy milyen naív, hogy szeretné már
-sőt ha a megcsaló kérdezi hogy a szeretője szeretheti-e, jön a válasz, hogy szerető csak szexet akar?
értem és érzem én, hogy minden posztnál az aktuális sértettek írnak, de akkor is :D mintha nem lehetne picit árnyaltabb az élet :D
És mi van az egyszeri csalókkal? akik nem soroztatosan mennek félre. Csak egyhez. Ők mit éreznek?
49. szerintem egy idő után, de hiszen vannak akik évekig csinálják. van olyan aki külső programokra viszi.sztem sokan szeretnék csak azt hinni hogy egy szerető csak a másik seggét nyalja és fényezi. mi van azokkal, ahol a szerető vágja ki a férjet az meg teperne ezerrel. ott is csak egofényezés van? ugye nem
50 szerelem nélkül viszont nem lehet élni. Elvegetálni igen. Lehet szerelem nélkül ha épp nincs senki felé, de ha már kialakult. ...
és van még előtted mondjuk negyven év....megúszásra játszol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!