Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férj-feleség-szerető ?
Miért van az, hogy ha:
- valaki szeretőként kérdezi, hogy vajon a nős férfi szeretheti -e, egyből jön a lehurrogás, hogy dehogyis, a feleségét szereti , te csak egy lyuk vagy
-ha megcsalt feleségként kérdezi, hogy a férje szereti-e még, jön a lehurrogás, hogy milyen naív, hogy szeretné már
-sőt ha a megcsaló kérdezi hogy a szeretője szeretheti-e, jön a válasz, hogy szerető csak szexet akar?
értem és érzem én, hogy minden posztnál az aktuális sértettek írnak, de akkor is :D mintha nem lehetne picit árnyaltabb az élet :D
47 évesen öregnek titulálod magad, mi lesz 57 évesen? Egy egészséges libidóval bíró ember kívánja a szexet 99 évesen is. (hogy megy-e az más kérdés :D )
szóval: volt szeretőd és beleszerettél, de inkább hagytad elmenni? mi vagy te mazohista? inkább élsz ilyen lelki nyomorban, szex nélkül?
Gyalázat, ahogyan te bánsz a feleségeddel! A főztjét azért megeszed, ugye?
Pont ilyen volt az exem, pont ennyi idős. A szeretője pakolt ki nekem egy levélben. A szerető mellett is társkeresőzött. Elhagyta a szeretőjét, de ez akkora fájdalmat okozott bennem, hogy minden szeretetem átcsapott haragba.
Nem volt közös gyerekünk, nem szorultunk anyagilag egymásra. Volt minden. Ő mégsem akart menni. De akkora lavina indult el bennem, hogy egy idő után képtelen voltam az ölelésére. Már én voltam az akinek nem kellett.
Amikor azt hiszed, hogy a feleséged nem mozgat meg benned semmit, ott magadban is keresd a hibát. A hormonjaid is felelősek, meg az unalom.
Mindenemet odaadtam egy ilyen embernek, mint te vagy. Mellette akartam megöregedni, én észre sem vettem, hogy ő is esetleg így érezhetett, mint te.
Tedd meg azt a szívességet a feleségeddel, hogy nem alázod meg a kényelmedért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!