Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férj-feleség-szerető ?
Miért van az, hogy ha:
- valaki szeretőként kérdezi, hogy vajon a nős férfi szeretheti -e, egyből jön a lehurrogás, hogy dehogyis, a feleségét szereti , te csak egy lyuk vagy
-ha megcsalt feleségként kérdezi, hogy a férje szereti-e még, jön a lehurrogás, hogy milyen naív, hogy szeretné már
-sőt ha a megcsaló kérdezi hogy a szeretője szeretheti-e, jön a válasz, hogy szerető csak szexet akar?
értem és érzem én, hogy minden posztnál az aktuális sértettek írnak, de akkor is :D mintha nem lehetne picit árnyaltabb az élet :D
köszi :D
megint kaptam fekete-fehér válaszokat , kivéve egyet.
magam is azt gondolom, hogy esete válogatja. könnyű riba.ncozni a harmadik felet, ha nem voltál még harmadik fél. könnyű szídni a mocsok disznó férjet, ha nem voltál még olyan férj, akit pl. gyerekkel zsarolnak. és könnyű védeni a feleséget, ha ezt akarom magammal is elhitetni, hogy szeretnek és ártatlan vagyok. vagy szidni szerencsétlent, hogy hülye naív, mert hinni akar.
Szerintem -eltekintve a hobbiszinten csalókat-sokan vannak akik éldegélnek a megszokott langyos sz-ban és mivel nincs hangos vita tök jó. aztánjön valaki aki felráz. és ráeszmélsz hogy a férjed /feleséged nagyon jó és szereted....mint barátot, a gyerek anyját -apját de ennyi. és olyan vágyak jönnek hogy lesel. persze légy gerinces bla-bla, de könnyű mondani pláne ha a férfi mindig a válásnál a vesztes. nincs lakás, plusz gyerektartás, azt se látod csak hetente. azért itt szét lehet szakadni rendesen.
és ha még a harmadik nem is csak arra világít rá hogy otthon gondok vannak, hanem lesz érzelem is (Sztem ha már ágyjelenet van, azért odahaza nincs olyan nagy love) szóval akkor dupla szívás.
persze vannak gonosz férfiak, meg gonosz feleségek meg vannak jóravaló feleségek és gonosz szeretők. ki tudja. csak elméláztam :)
3-as
""-ha megcsalt feleségként kérdezi, hogy a férje szereti-e még, jön a lehurrogás, hogy milyen naív, hogy szeretné már"
Ezt az estek 99%-ában olyan nők írogatják, akik képtelenek felfogni, hogy a szex és a szerelem nem ugyanaz """
Nem lennék a párod. persze szex lehet szerelem nélkül is, de két szingli félnél. ott hogy lehet még szerelem, ahol a párom mással szexel?
"Nagyon szeretlek drágám, de most egy picit később jövök, mert az új kolleginát ma úgy megdöngetem, bevérzik a szeme"
...
13. látod leegyszerűsíted...
"tuti nincsenek érzelmek, mert akkor válna...."
Te hogy válnál, ha a közös lakás eladása után nem maradna egy garzonra se való? És albérletből még fizeted a gyerektartást?
honnan tudod hogy két lyukra játszik? lehet, de lehet nem.
ha nincs hova menni, nincs miből, és még lehet van gyerek is. hát kurv.a nehéz. ez nem olyan, mint két kamasz szakítása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!