Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasik miért kötnek bele úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért kötnek bele úgy aprobb dolgokba, hogy azokon mulik náluk a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Exemnek is állandoan baja volt velem pl miert nincs fufrum minek sminekelek miért nem természetes szinűre lakkozok, miért igy főzöm a virslit miért nem amugy, miert ez miért az folyamat stresszelt kritizált szépen keresett is magának mást (akire nincsenek szavak egy elhizott diszno szemüvegben)

Ez elmult.

Erre a mostani srác:

Ki van akadva olyanokon hogy en miért mezitláb maszkálok nála, miért van kint a derekam(4 fal közt miért nem öltözöm fel rendesen), ezt nem akartam elhinni sem hogy komolyan ilyen problémái vannak velem?? Igy ratettem még egy lapáttal azért sem vettem papucsot, meg stb, nem hittem el hogy ilyenen ki lehet borulni tényleg??

És de ki, mert a provokálásra még azt is hozzátette, hogy szerinte nekünk nem is működne együtt hosszu távon.

Nem azt nézik ami egy kapcsolathoz valoban fontos is lenne pl jo szex, jo beszélgetések, anyagiakban tervekben celokban egy hullám, stb, hanem elvesznek ezekben a kis apro részletekben!

Annyira kiábrándito hogy én szeretem a mostani srácot eszembe nem jutna olyanokba belekötni hogy most ő mezitláb van e meg ilyenek, pláne nem ezt még a kapcsolatra is kiterjeszteni, hogy ezert(ilyen aproságok miatt!!) nem tudnánk együtt élni/működni!

En ezt miert kapom??

#aproságok miatti hatalmas problémák
2021. febr. 21. 09:43
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
17%

"Ugyanakkor én el tudom képzelni, hogy valakinek az ilyen apróságok is, mint hogy nem veszel fel papucsot, vagy kint van a derekad stb. végül megingatják a kapcsolatba vetett hitet. És nem azért, mert ezek akkora dolgok, hanem mert a párod megkért valamire, ami neked nem megy szembe az elveiddel, nem derogáló, ill. nem nehéz teljesíteni, de te ezekre a kérésekre nem reagálsz, vagy csak elvicceled őket."

Ez ostobaság.

Mert ha okkal van, akkor a másiknak ott az ellenoka. Vegyél fel papucsot, mert meg fogsz fázni. Rajtam pl. soha nincs itthon papucs, eddig nem fáztam meg emiatt. Normális esetben ennyi lenne a beszélgetés, már ha normálisnak vesszük, hogy mint apucika, rám szól, mintha eddig képtelen lettem volna életben maradni.

Ha meg ok nélküli... na az az igazi "betörés". Ha én papucs nélkül érzem jól magam, a másik meg rosszul érzi magát, ha nincs *rajtam* papucs, akkor nekem kell engedni? Miért is?

2021. febr. 21. 16:53
 42/42 anonim ***** válasza:
0%

Azért a mezítláb kardinális nálam is, ugyanis erős ajzó testrész. Szóval akárhányszor meglátom, feláll, és jön az etyepetye.

Ha ez nem gond neked, akkor jó. :)

2021. febr. 22. 10:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!