Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudik nekem valamiben a barátom? Vagy hogy lehetséges ez? Aki jártas a facebookos, wifis dolgokban az írjon?
Ez alapjan olyan mintha a te uzenetedet nem olvasta volna el csak!
Viszont a Messenger sokszor engem is jelrz,hogy online vagyok pedig közben nem is!
A Viberen is elöfordult,de az csak ritkán és azután mindig "helyreállt" az eredeti időpontra.
Miért nem hívod fel?
Csak hogy aggódtam érted,mi újság,jól vagy?! 😊
Ugy tudom, hogy messengeren akkor nincs kezbesitve, csak elkuldve, ha be van kapcsolva az uzenetek figyelmen kivul hagyasa opcio. Mert ha nem lenne, minimum kezbesitve lenne. Foleg, ha volt fent. Amugy, eleg bugos az a sz*r, de ez nalam altalaban mukodik.
Azt meg nem tudom, hogy mas csajjal ir-e, azt kerdezd tole. :D
Ú rz nagyon bonyolult. Hát a messengernek vannak hibái, többek között, hogy olyankor is jelez egy illetőt, amikor már rég nincs messenger közelben vagy pedig ha pusztán csak kapcsolódik a netre.
Emellett pedig az is lehet le van némítva az üzenetet. Az elmondásod alapján szerintem csak a Tiéd nem olvasta el, hiszen ha posztol a facebookra biztos ránéz a messengerre, tehát így vagy úgy, de látnia kellett volna, hogy írtál.
Szerintem hívd fel és kérdezz rá, hogy miújság, hogy van?! Nincs e baj, nagyon el van tűnve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!