Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasik miért kötnek bele úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért kötnek bele úgy aprobb dolgokba, hogy azokon mulik náluk a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Exemnek is állandoan baja volt velem pl miert nincs fufrum minek sminekelek miért nem természetes szinűre lakkozok, miért igy főzöm a virslit miért nem amugy, miert ez miért az folyamat stresszelt kritizált szépen keresett is magának mást (akire nincsenek szavak egy elhizott diszno szemüvegben)

Ez elmult.

Erre a mostani srác:

Ki van akadva olyanokon hogy en miért mezitláb maszkálok nála, miért van kint a derekam(4 fal közt miért nem öltözöm fel rendesen), ezt nem akartam elhinni sem hogy komolyan ilyen problémái vannak velem?? Igy ratettem még egy lapáttal azért sem vettem papucsot, meg stb, nem hittem el hogy ilyenen ki lehet borulni tényleg??

És de ki, mert a provokálásra még azt is hozzátette, hogy szerinte nekünk nem is működne együtt hosszu távon.

Nem azt nézik ami egy kapcsolathoz valoban fontos is lenne pl jo szex, jo beszélgetések, anyagiakban tervekben celokban egy hullám, stb, hanem elvesznek ezekben a kis apro részletekben!

Annyira kiábrándito hogy én szeretem a mostani srácot eszembe nem jutna olyanokba belekötni hogy most ő mezitláb van e meg ilyenek, pláne nem ezt még a kapcsolatra is kiterjeszteni, hogy ezert(ilyen aproságok miatt!!) nem tudnánk együtt élni/működni!

En ezt miert kapom??

#aproságok miatti hatalmas problémák
2021. febr. 21. 09:43
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
70%

‘eszembe nem jutna olyanokba belekötni hogy most ő mezitláb van e meg ilyenek’

ja, de az eszedbe jutott, hogy direkt provokald ilyen 10 eves modjara, hogy te CSAKAZERTSE veszel fel papucsot.. erett gondolkodas.

amugy szerintem szimpla megjegyzeseket is kotekedesnek veszel es ha csak mondanak valamit, azt is egybol tamadasnak erzed es behisztizel rajta, ez pedig normalis pasinak taszito. amugy valoszinu nem ezek miatt ert veget a kapcsolat, hanem mar alapbol is a veget jarta es esetleg ezert mar nem is tett energiat abba a pasi, h jofejkedjen veled.

2021. febr. 21. 10:23
 12/42 A kérdező kommentje:

A körömlakkra is annyit mondtam mikor elkezdte szájhuzva a nyűgjet hogy de a fark...on jol áll ez.nem?:D

A moatani kapcsolatomban én ezekre már képtelen vagyok.

És nem tudom feldolgozni vagy felfogni hogy ezért fogunk szakitani mert mezitláb vagyok!

2021. febr. 21. 10:24
 13/42 A kérdező kommentje:

11 #hu de ismersz latom :D

A mostani srácnál is nem értettem caak hogy ez neki valoban mérföldköves probléma??

Ezert is provokáltam ösztönből mert ezt nekem TUDNOM kell!!

2021. febr. 21. 10:25
 14/42 A kérdező kommentje:

Nem az a problémam hogy beszolnak hanem az hogy ez miatt labilisak.mert kint a derekam.

Nekem kinyult melegitoben is tetszik akit szeretek..

2021. febr. 21. 10:28
 15/42 anonim ***** válasza:
84%

‘Igy ratettem még egy lapáttal azért sem vettem papucsot‘

te magad irtad, hogy direkt provokaltad, nem kell ehhez ‘ismerni’, ennyibol is latszik, hogy dedos vagy es agyilag eretlen egy normalis kapcsolathoz. a nekem cimzett valaszod stilusa csak alatamasztja ezt, ha a pasiknak is igy felkapod a vizet egy-egy megjegyzesukre, akkor ne csodalkozz, ha nem viselnek el hosszabb tavon.

11es voltam

2021. febr. 21. 10:35
 16/42 anonim ***** válasza:
37%
Bocsi, de amúgy miért kell egyáltalán ilyen megjegyzéseket tenni? Én abszolút megértem a kérdezőt. Eszembe nem jutna amiatt b*szogatni a másikat, mert mondjuk nincs rajta papucs. Ha neki úgy jó, akkor úgy, nem az anyja/apja vagyok, hogy rászóljak érte vagy bármi másért. Elvileg két felnőtt ember egyenrangú kapcsolatáról volna szó. Piszlicsáré kis semmiségekkel meg mi a francnak kell egyáltalán foglalkozni, honnan jön ez egyeseknek? Nem normális.
2021. febr. 21. 10:45
 17/42 A kérdező kommentje:

13#as kommentem olvastad?

A részemről az a dedo amit ő művel.

És hogy másképp tudnám meg azt hogy ez nála "válóok"?? Üljek le errol vele nagybeszélgetni hogy figyelj drágám, ha nem veszek fel papucsot, te szakitani szeretnèl? Erre mit mondott volna?

Igy, hogy provokáltam elő is adta az őszintét viszont.

2021. febr. 21. 10:46
 18/42 A kérdező kommentje:

16#vegre valaki aki érti

És a pláne hogy olyankor vágnak be ilyeneket amikor minden happy minden jo.

Mintha nekik szükségük lenne arra hogy legyen problema

2021. febr. 21. 10:47
 19/42 A kérdező kommentje:
A szitut is el lehet képzelni. A nő zene mellett stb boldogan főzöget a konyában esetleg enekelget elvan erre megjelenik a virsliellenőr idegesen hogy de te miert igy főzöd a virslit nem igy kell, főzni se tudsz meg etc.
2021. febr. 21. 10:53
 20/42 anonim ***** válasza:
34%
Jó dolgukban unatkoznak vagy alapból ilyen kötekedő, kritikus, a sz*r sem elég büdös típusú emberek. Akármelyik is, szerintem neked erre nincs szükséged, és az valahol pozitív, hogy ezek még most előjönnek, nem x év után, amikor már ezer szál összeköt. B*szogatós vagy folyton unatkozós emberrel élni rémes...
2021. febr. 21. 10:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!