Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért kötnek bele úgy aprobb dolgokba, hogy azokon mulik náluk a kapcsolat?
Exemnek is állandoan baja volt velem pl miert nincs fufrum minek sminekelek miért nem természetes szinűre lakkozok, miért igy főzöm a virslit miért nem amugy, miert ez miért az folyamat stresszelt kritizált szépen keresett is magának mást (akire nincsenek szavak egy elhizott diszno szemüvegben)
Ez elmult.
Erre a mostani srác:
Ki van akadva olyanokon hogy en miért mezitláb maszkálok nála, miért van kint a derekam(4 fal közt miért nem öltözöm fel rendesen), ezt nem akartam elhinni sem hogy komolyan ilyen problémái vannak velem?? Igy ratettem még egy lapáttal azért sem vettem papucsot, meg stb, nem hittem el hogy ilyenen ki lehet borulni tényleg??
És de ki, mert a provokálásra még azt is hozzátette, hogy szerinte nekünk nem is működne együtt hosszu távon.
Nem azt nézik ami egy kapcsolathoz valoban fontos is lenne pl jo szex, jo beszélgetések, anyagiakban tervekben celokban egy hullám, stb, hanem elvesznek ezekben a kis apro részletekben!
Annyira kiábrándito hogy én szeretem a mostani srácot eszembe nem jutna olyanokba belekötni hogy most ő mezitláb van e meg ilyenek, pláne nem ezt még a kapcsolatra is kiterjeszteni, hogy ezert(ilyen aproságok miatt!!) nem tudnánk együtt élni/működni!
En ezt miert kapom??
Szerinte meg egy társ az tükörkép.
Szoval ez sem tart sokáig ilyenek miatt hogy mezitlab.
Tudod mi a baj Veled? Tartásod van. Remélem érted.😉 És tudod mit tudnak a csúnya arcú, előnytelen testalkatú nők, amiért összeállnak velük? Behódolni.🙂 Lemenni négykézláb, rongynak lenni, bólogató Jánost játszani. Sok férfi ezt szereti és ezt akarja: Uralkodni, alázni. Mert más területen nem tudnak helytállni, nem tudnak kiteljesedni. Gyengék, mint a harmat.
(Erre olyan lepontozásokat fogok kapni, mint a ház.😂) Ezt le kellett írnom, mert ez az igazság.
Ne foglalkozz velük! Kedves vagy, alkalmazkodó ahogy olvasom, szerintem biztosan csinos is vagy, szép. Ne hagyd, hogy lenyomjanak.🤗 Egészséges és mentálisan ép pasit keress, ne ilyen beteg faszokat.
32#nekem nincsenek is ilyen elvárásaim a másik felé. En nem kötök bele a másikba. Belőlem ez nem jön.nem lehetetlenitem el a napokat.
33# nagyon köszi kezdem érteni.
34#menj te :D
Apróság és apróság között is van különbség, ill. számít a hangnem is. Pl. ha valaki visszateszi az üres tejesdobozt a hűtőbe, az bosszantó, de nem vészes. Viszont ha beleszól abba, hogy hogyan öltözködj, sminkelj stb., és mindezt nem a saját preferenciái miatt teszi, hanem mert ezzel szeretne korlátozni, az már probléma. Sajnos a leírásból nem igazán jön le, hogy utóbbi esetben melyik típusról is van szó.
Ugyanakkor én el tudom képzelni, hogy valakinek az ilyen apróságok is, mint hogy nem veszel fel papucsot, vagy kint van a derekad stb. végül megingatják a kapcsolatba vetett hitet. És nem azért, mert ezek akkora dolgok, hanem mert a párod megkért valamire, ami neked nem megy szembe az elveiddel, nem derogáló, ill. nem nehéz teljesíteni, de te ezekre a kérésekre nem reagálsz, vagy csak elvicceled őket. Gondolom úgy érzi, hogy nem veszed komolyan azokat a dolgokat, amik őt zavarják valami miatt, és így mindennap egy kicsit elveszíti a kapcsolatba vetett hitét. Ezek nagyon lassan romboló dolgok, de attól még destruktívak.
Ha szeretnéd megoldani ezeket a problémákat, akkor talán jobb lenne kihúzni belőle, hogy őt az adott dolog miért zavarja, miért tartja fontosnak, hogy te valamit másképp csinálj, mint ahogy megszoktad, és aztán el lehet ez alapján indulni valamerre. Ha viszont nem tudja/akarja megindokolni, akkor közölheted vele, hogy ebben az esetben te nem vagy hajlandó eleget tenni a kérésének.
Mindenesetre a passzív-agresszív csakazértis hozzáállás hosszú távon nem lesz kifizetődő.
(A fentiek persze fordítva is igazak, ha te kérnél tőle valamit, neki is illene minimum meghallgatnia, hogy mit, miért szeretnél, aztán belátása szerint cselekedni.)
"amik őt zavarják"
Nekem ettől van problémám. Hogy én őt eleve zavarom.
Hogy ahhoz keres igazolásokat.
Ezt en igy érzem egyszerűen.
Az exnél ennek soha nem ia volt vége. Ha lett fufrum nem sminkeltem akkor meg belekötött másba. Vég nèlkül.
Az indoklásuk soha de soha nem vonatkozik összességèben az egészre, mindig csak adott apropo kapcsàn indokolnak csak.
Ma megbeszèljük az egyik baját, holnap meg a másikat, holnapután a harmadikat? Én ezt semmi esetre nem vállalom. Hogy nekem folyamat mentegetőznöm kelljen vagy szabadkoznom mert Neki hol ez amaz nem tetszik.
Nen tudom mi lehet emögött.
32# höz még annyit ha egyre gondolunk, a tükörkep nem azt jelenti egy kapcsolatban hogy ugyanazt csinálod mint a másik, hanem hogy a másikat a saját problémáival szembesited.
Ergo hogy őt irritálja az hogy en mezitláb vagyok, ez az ő problémája benne van valami gond, amit rám kivetit, és nekem is problémát okozva ezzel azaz ugy hat mintha az ő problémáira általam derülne fény, azaz én mutatok rá azokra én szembesitem azokkal a gondjaival amik igazából Benne lakoznak és nem bennem.
Ezt (is!)jelenti a kapcsolatban az, hogy a másik tükörkèp.
Párom ezt nagyon is jol tudja ő maga mondta nekem(mármint azt hogy a társad a tükröd) Mégsem néz magába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!