Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasik miért kötnek bele úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért kötnek bele úgy aprobb dolgokba, hogy azokon mulik náluk a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Exemnek is állandoan baja volt velem pl miert nincs fufrum minek sminekelek miért nem természetes szinűre lakkozok, miért igy főzöm a virslit miért nem amugy, miert ez miért az folyamat stresszelt kritizált szépen keresett is magának mást (akire nincsenek szavak egy elhizott diszno szemüvegben)

Ez elmult.

Erre a mostani srác:

Ki van akadva olyanokon hogy en miért mezitláb maszkálok nála, miért van kint a derekam(4 fal közt miért nem öltözöm fel rendesen), ezt nem akartam elhinni sem hogy komolyan ilyen problémái vannak velem?? Igy ratettem még egy lapáttal azért sem vettem papucsot, meg stb, nem hittem el hogy ilyenen ki lehet borulni tényleg??

És de ki, mert a provokálásra még azt is hozzátette, hogy szerinte nekünk nem is működne együtt hosszu távon.

Nem azt nézik ami egy kapcsolathoz valoban fontos is lenne pl jo szex, jo beszélgetések, anyagiakban tervekben celokban egy hullám, stb, hanem elvesznek ezekben a kis apro részletekben!

Annyira kiábrándito hogy én szeretem a mostani srácot eszembe nem jutna olyanokba belekötni hogy most ő mezitláb van e meg ilyenek, pláne nem ezt még a kapcsolatra is kiterjeszteni, hogy ezert(ilyen aproságok miatt!!) nem tudnánk együtt élni/működni!

En ezt miert kapom??

#aproságok miatti hatalmas problémák
2021. febr. 21. 09:43
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
De bennem meg az önvád..hogy miért irritàlok en egy férfit tudtomon kivul.
2021. febr. 21. 11:01
 22/42 A kérdező kommentje:
Azzal hogy boldog vagyok...?
2021. febr. 21. 11:01
 23/42 anonim ***** válasza:
19%
Ez szerintem gyerekes viselkedés a párod részéről. Apróságokon így fölakadni tiszta vicc😅.Ha ezt próbáltad humorosan megoldani és ő ezt is rosszul vette az nem a te hibád,próbál alakítani de ezek gyerekes próbálkozások.Normális férfinál nem ezen múlik a kapcsolat.Én sokmindent elviccelek az életben ,az ha nincs rajtad papucs max akkor jegyezném meg ha már fölfáztál😅,ha kint van a derekad max cirógatnám de nem kötnék bele.De mondom én sokmindent elviccelek.Nem vagyunk egyformák.Nálam az lenne szakító ok ha mások előtt vállalhatatlanul viselkednél és ezt nem tudnánk megbeszélni.Ha nem lenne kommunikáció.35f
2021. febr. 21. 11:11
 24/42 A kérdező kommentje:
Bár melletted élhetnék kicsit ezt letesztelni hogy biztos nem én vàltom e ezt ki a pasikbol.
2021. febr. 21. 11:17
 25/42 anonim ***** válasza:
5%
A kis hibák kellenek,de ezt csak én mondom,az az élet sava borsa😅. Nincs itt semmi baj veled. A fontos dolgok azok amiket írtál.Az egyik legfontosabb dolog a megértés és szerintem a kommunikáció.
2021. febr. 21. 11:24
 26/42 anonim ***** válasza:
15%
Könnyű írni, tudom, de próbáld meg ezt az önvádat elengedni. Az ő idióta viselkedésük nem a te hibád. Persze majd most mindjárt jön valaki, aki téged hibáztat, hogy ilyeneket választasz, de nincs ez a homlokára írva egyiknek sem, hanem azokban a helyzetekben derül ki, amiket említettél. Az sem csinálja ám jobban, akinek nem ilyen a párja, egyszerűen csak szerencséje volt, hogy nem valami hasonló gyökérbe botlott bele, hanem normálisba.
2021. febr. 21. 11:24
 27/42 anonim ***** válasza:
3%
Ha ezekre az apróságokra koncentrál és ezek miatt kérdéses neki hogy te vagy az igazi szerintem ez gyerekes.Ezért megkérdőjelezi a kapcsolatotokat elég meredek.Egy férfi nem akad föl ezeken az apróságokon ,mondom maximum elvicceli.Valahogy te megtalálod ezeket a pasikat😅.Finomhangolni kell a radarodon. Egyébként ez lehetne kis szurkálódás is de ha ezt nem veszi viccesen akkor valóban bajok vannak a toronyban.
2021. febr. 21. 11:32
 28/42 A kérdező kommentje:

Csak miért kell oda bajt generálni ahol nincs? Ezt sem értem eleve.

Mi zajlik vajon bennük le olyankor mielőtt egy ilyen gondolat bevillan?

Az emberi agyban cikáznak az elektronok. Minden pályán. Es a keszekuszaságbol kijön egy eredmény az megfogalmazodik egy tiszta gondolatsorban és azután kimondja.

Az előzmény érdekelne inkább. Miert kezdi velem kellemetlenul érezni magát? Miért jönnek negativ érzések benne elő, amiket magában sem tud megindokolni, csak keresi keresi mi lehet az, és kijön egy nagy baromság hogy mert mezitláb vagyok.

Mindeközben én mondjuk főzök nagy nyugiban vagy tusolok mit sem sejtve arrol hogy a masikban mik mennek végbe.

2021. febr. 21. 11:39
 29/42 A kérdező kommentje:
Mintha lenne egy veszcsengőjük ellenem hogy velem szemben tartani kell a 3 lépést. Valami nem okés.
2021. febr. 21. 11:40
 30/42 anonim ***** válasza:
3%
Nem veled van a baj mondom😅. Már túl sokat gondolsz bele és átmész önhibáztatásba. Szerintem úgy kell viselkedned mint eddig.Neki kell változnia.Egy kapcsolat nem attól kapcsolat ha önarcképünkre formálja valaki a másikat.Fogadjon el úgy ahogy vagy,csak így tudod elfogadni magad és talán jobban tudsz alkalmazkodni te is később. De ha csak elbeszéltek egymás mellett abból hosszú távon nem hoz közelebb egymáshoz benneteket.Ezért mondtam hogy az elfogadás ,alkalmazkodás és kommunikáció nagyon fontos.Egy társat szeretnék nem egy tükörképet.A lelki szemei előtt te nem te vagy valószínű.35f
2021. febr. 21. 11:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!