Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 kapcsolatban két félen kívűl van még másnak joga beleszólni a dolgokba?
"én elfogadtam őt minden gondjával együtt "
-ez a fontos, mindkét fél részéről ez kell...
A két érdekelt félen kívül senkinek nincs joga beleszólni egy kapcsolatba.A barátnődnek elég hibás a látásmódja,és eléggé sznob módon áll hozzá a dolgokhoz.Egy kapcsolat sohasem arról kell hogy szóljon ki mit gondol rólatok,és azért mert együtt vagytok nem szabad leépíteni a baráti kört mert annak nincs jó vége.Bár az az érzésem szavaidat olvasva,hogy a barátnődnek csak kifogás kell hogy lepattintson téged.
Vagy ha nem ez a helyzet akkor az van hogy ha a baráti körödet lekoptatta rólad akkor még nagyobb befolyást nyer rajtad.Semmiképp sem egy egészséges lelkületű hölgyike lehet...Rakd a helyére amíg lehet,mert utána már nehezebb lesz a régi barátokat újra barátokká tenni.Ezt annak ellenére mondom hogy én is nő vagyok.Férfiban is van sok ilyen hatalmaskodó alkat.A saját belső bizonytalanságukat vetítik ki a környezetükre,csak akkor érzik jól magukat ha egyedül körülöttük forog a világ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!