Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1 kapcsolatban két félen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 kapcsolatban két félen kívűl van még másnak joga beleszólni a dolgokba?

Figyelt kérdés
Az a véleménye a barátnőmnek, hogy azért nem lehetünk együtt tovább, mert nem tetszik neki az én társaságom..ahová ő egyébként nem szokott lejárni,mert csak én szoktam velük elmenni hetente egyszer valahová és azt mondja azért nem lehetünk együtt, mert mi van ha egy ismerőse meglátja hogy én kikkel vagyok és akkor azt fogja gondolni a bnőmről, hogy ő is szereti ezt a társaságot...szerintem meg ha két fél szereti egymást akkor együtt kell jól éreznünk egymást az a lényeg, nem az hogy kikkel szoktam lemenni sörözgetni meg más ki mit gondol.. én elfogadtam őt minden gondjával együtt ő meg ilyenen akad ki.Meg szerintem senkinek semmi köze a két félen kívűl hogy mi van, nem értem miért érdekli másnak ehhez a hozzáfűznivalója.vélemény?
2011. máj. 31. 23:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

"én elfogadtam őt minden gondjával együtt "

-ez a fontos, mindkét fél részéről ez kell...

2011. máj. 31. 23:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A két érdekelt félen kívül senkinek nincs joga beleszólni egy kapcsolatba.A barátnődnek elég hibás a látásmódja,és eléggé sznob módon áll hozzá a dolgokhoz.Egy kapcsolat sohasem arról kell hogy szóljon ki mit gondol rólatok,és azért mert együtt vagytok nem szabad leépíteni a baráti kört mert annak nincs jó vége.Bár az az érzésem szavaidat olvasva,hogy a barátnődnek csak kifogás kell hogy lepattintson téged.

Vagy ha nem ez a helyzet akkor az van hogy ha a baráti körödet lekoptatta rólad akkor még nagyobb befolyást nyer rajtad.Semmiképp sem egy egészséges lelkületű hölgyike lehet...Rakd a helyére amíg lehet,mert utána már nehezebb lesz a régi barátokat újra barátokká tenni.Ezt annak ellenére mondom hogy én is nő vagyok.Férfiban is van sok ilyen hatalmaskodó alkat.A saját belső bizonytalanságukat vetítik ki a környezetükre,csak akkor érzik jól magukat ha egyedül körülöttük forog a világ...

2011. jún. 1. 00:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha szégyell, nem is érdemli meg, hogy ragaszkodj hozzá.
2011. jún. 1. 00:18
 4/5 anonim ***** válasza:
51%
igen Pijamérnke
2011. jún. 1. 01:01
 5/5 anonim ***** válasza:
leprások a barátaid, drogosok vagy mi? Ha társaságbgal is vagytok akkor sem muszáj velük foglalkoznia, végül is az a lényeg, hogy akkor is veled lehet. Hagyd a francba a csajt. Ha te minden bajával együtt elfogadod, ő meg szarik a fejedre, akkor nem érdemel meg. Ennek kölcsönösnek kell lennie...
2011. jún. 4. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!