Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mit jelent h valaki érett egy kapcsolatban?
Elég sok mindent jelenthet, pl nem lehet vele komolyabb témákról beszélgetni, mert elröhögi, rögtön megsértődik, félreérti stb. Könnyen felhúzza magát dolgokon, amit a másik nem sértésnek szánt... ha felhúzta magát, akkor úgy viselkedik mint egy durcás kisgyerek, aki nem kapta meg az áhított játékát.
Nekem pl az ex párom vitáknál nem tudott sosem érvelni, hülyeségekkel jött, ovis szintű veszekedéseink voltak, ha felhoztam valami témát, ami rá esetleg nem vetett jófényt, akkor mindig azzal hogy jött, hogy "mert bezzeg én...", vagdalózás lett belőle, holott szerintem alap, hogy a hibákat is megtudja a két fél beszélni.
Az éretlenség megnyilvánulhat abban is, hogy valaki nem tiszteli a párját és az ő érzéseit. Kikezd mellette másokkal is, flörtölget, játszik. Ebben is megnyilvánul, hogy nem érett egy komoly kapcsolatra, vagy csupán csak jelenleg nem alkalmas.
Így hirtelen ennyi jutott eszembe, de tényleg hihetetlen apróságokból le lehet szűrni, hogy valaki nem érett meg egy normális kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!