Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha próbálnátok megbeszélni egy problémát a párotokkal, és a reakció az lenne, hogy inkább eltűnik?
Figyelt kérdés
Együtt vagyunk már egy ideje (1 év), ő a férfi. Sosem tudtam vele megbeszélni semmit, egyszerűen annyira menekül a konfliktus elől, hogy inkább eltűnik. Nem élünk együtt, szóval el tud. Kicsit hosszú lenne leírni mindent, próbálom röviden. Rosszul esett nekem egy apróság, kicsit idegesen szóltam hozzá, onnantól hetekig "meg volt sértődve" (nem volt olyan kedves, mint szokott, és mintha elmúltak volna az érzései). Ezt hetekig nem lehet kibírni, mondtam neki, hogy úgy látom már nem akar velem lenni, mondja meg nyugodtan. Ilyenkor azt várom, hogy megnyugtat, de nála ez fordítva van, mert ezt cseszegetésnek veszi, még jobban eltávolodik, azért se mondja, hogy szeret, nagyon nagyon konok. Átlát rajtam, tudja, hogy azt akarom belőle kicsikarni, hogy kicsit mutassa ki az érzéseit, és erre daccal reagál. Pedig én nem cseszegetni akarom, hanem fáj, ahogy viselkedik velem. Természetesen ettől még feszültebb leszek, mert már végképp nem tudom mit akar tőlem.. még tovább feszegetem a dolgot, de nem veszekedve, csak tovább kérdezgetem, hogy most akkor mi a helyzet velünk? Erre végül úgy reagál, hogy eltűnik. Nem hajlandó beszélgetni, mert az neki konfliktust jelent, és nagyon kerüli az ilyen helyzeteket. Egyébként volt már ilyen, ha ilyenkor békén hagyom pár hétig, akkor visszaváltozik. De hetekig (tényleg 4-5 hétig) nem kapok tőle szeretetet. Tényleg velem van baj, hogy ezt nem bírom kivárni sokszor?? Van olyan nő, aki ezt megteszi, és kibírja ezt anélkül, hogy szóvá tenné mennyire rosszul érzi így magát? Kíváncsi vagyok más nő erre hogy reagálna, írjátok le légyszi, mert már tényleg nem tudom melyikünkkel van baj.2021. febr. 20. 08:18
51/53 anonim válasza:
#50 Ha esetleg gyermetek lesz később nagyon meg fogod bánni hogy sok esetben mindig magadra maradsz,tapasztalat.
52/53 anonim válasza:
Mi lett azóta veletek, kérdező? Sikerült fejlődésre bírni a párodat? Ha van valami használható tanácsod, tapasztalatod, írd le légyszi! Hasonló cipőben járok, mint te… :/
53/53 A kérdező kommentje:
Szakítottunk.. nem csak emiatt a probléma miatt, viszont ez szerintem nagyban hozzájárult, ugyanis rengeteg félreértés volt szerintem amiatt, hogy egyszerűen semmit, de semmit nem volt hajlandó megbeszélni, bennem pedig ezzel egyre csak gyűlt a feszültség, és végül emiatt mindig indulatosabban beszéltem vele, mint ha már az elején kommunikáltunk volna az adott problémáról. Emiatt pedig szépen kiábrándult belőlem, hisz kinek kell egy veszekedős hárpia.. én ezt meg is értem, csak ezt ő hozta elő belőlem azzal, hogy nem beszélt velem soha:( sok türelemmel szerintem lehetett volna ezen javítani, csak ő pár ilyen kiakadásom után elkezdett tőlem távolodni, nem akarta megjavítani a dolgot sajnos..
2021. júl. 25. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!