Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha próbálnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha próbálnátok megbeszélni egy problémát a párotokkal, és a reakció az lenne, hogy inkább eltűnik?

Figyelt kérdés
Együtt vagyunk már egy ideje (1 év), ő a férfi. Sosem tudtam vele megbeszélni semmit, egyszerűen annyira menekül a konfliktus elől, hogy inkább eltűnik. Nem élünk együtt, szóval el tud. Kicsit hosszú lenne leírni mindent, próbálom röviden. Rosszul esett nekem egy apróság, kicsit idegesen szóltam hozzá, onnantól hetekig "meg volt sértődve" (nem volt olyan kedves, mint szokott, és mintha elmúltak volna az érzései). Ezt hetekig nem lehet kibírni, mondtam neki, hogy úgy látom már nem akar velem lenni, mondja meg nyugodtan. Ilyenkor azt várom, hogy megnyugtat, de nála ez fordítva van, mert ezt cseszegetésnek veszi, még jobban eltávolodik, azért se mondja, hogy szeret, nagyon nagyon konok. Átlát rajtam, tudja, hogy azt akarom belőle kicsikarni, hogy kicsit mutassa ki az érzéseit, és erre daccal reagál. Pedig én nem cseszegetni akarom, hanem fáj, ahogy viselkedik velem. Természetesen ettől még feszültebb leszek, mert már végképp nem tudom mit akar tőlem.. még tovább feszegetem a dolgot, de nem veszekedve, csak tovább kérdezgetem, hogy most akkor mi a helyzet velünk? Erre végül úgy reagál, hogy eltűnik. Nem hajlandó beszélgetni, mert az neki konfliktust jelent, és nagyon kerüli az ilyen helyzeteket. Egyébként volt már ilyen, ha ilyenkor békén hagyom pár hétig, akkor visszaváltozik. De hetekig (tényleg 4-5 hétig) nem kapok tőle szeretetet. Tényleg velem van baj, hogy ezt nem bírom kivárni sokszor?? Van olyan nő, aki ezt megteszi, és kibírja ezt anélkül, hogy szóvá tenné mennyire rosszul érzi így magát? Kíváncsi vagyok más nő erre hogy reagálna, írjátok le légyszi, mert már tényleg nem tudom melyikünkkel van baj.
2021. febr. 20. 08:18
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:
Igen gyerekes, és még azt érzem, hogy a pszichológusa vagyok kb, próbálom megérteni, elemezni hogy mi lehet a baja, biztos valami gyerekkori dolog miatt ilyen.. de ez agyrém, nem ezt akarom, társat akarok..
2021. febr. 20. 08:36
 12/53 anonim ***** válasza:
73%

Ez a pasi egy energiavámpír.

"De szeretem." Dehogy, csak félsz az egyedülléttől.

2021. febr. 20. 08:38
 13/53 A kérdező kommentje:
Túl sok energiát öltem már ebbe, és nem tudom megéri-e.. kérdeztem már tőle, hogy volt-e valami régi trauma, ami miatt ilyen, vagy mi lehet az oka.. azt elmondta, hogy nagyon nehéz eset, nagyon önfejű és konok ember. De van olyan nő, aki ezt elviseli? Mert mindenki talál párt egyszercsak. És én őt akarom egyelőre:( nem tudom meddig bírom.. de azon gondolkodom hátha valahogy meg lehet ezt oldani.. de lehet hogy nincs értelme..
2021. febr. 20. 08:39
 14/53 anonim ***** válasza:
95%

Sajnálom.

Nekem ígérte, hogy megváltozik, bár nem erre értette legfőképp, hanem arra, hogy figyelni fog rám, lesz szex és nem lesznek olyan borúsak a hétköznapok, mert ugye neki bármilyen problémája volt, sem megbeszélni nem tudta, sem elengedi. Így, ha csak egy apróság is történt, az végig kísérte egész nap, mindegy, mivel volt az kapcsolatos. Valószínűleg, ha el tudta volna mondani, akkor el is tudja engedni. De ez 100-ból, ha kétszer sikerült, akkor is mindig csak a munkahelyi problémákról tudott beszélni...

Úgyhogy ebbe vagy bele kell nyugodnod, vagy terapeutához kell menni. Én akartam, de ő nem. Nálunk ez volt az utolsó kísérlet. Utána elengedtem.

2021. febr. 20. 08:40
 15/53 A kérdező kommentje:
Igen az egyedül léttől is félek, ez igaz, főleg hogy már alig lehet ismerkedni, a net pedig tele van idióta pasikkal, akik csak szexet akarnak és ennyi.
2021. febr. 20. 08:40
 16/53 anonim ***** válasza:
97%

"azt elmondta, hogy nagyon nehéz eset, nagyon önfejű és konok ember"

Okos. Innentől kezdve bármit megengedhet magának.

Én annak idején 3 évet, a legszebb egyetemista éveimet pazaroltam egy ilyenre. Aztán megcsaltam egy normálissal, rácsodálkoztam, hogy jééé, ilyen is van és szakítottam.

2021. febr. 20. 08:42
 17/53 anonim ***** válasza:
96%

Ne őt sajnáld, nem vagy te Terézanya. Mondjuk egy elgondolkodást megér, hogy te miért akarod őt "megmenteni", amikor felnőtt férfi, ő döntése, hogy így viselekdik, ergo az ő baja, ha emiatt elzavar mindenkit maga mellől. És a "de szeretem" nem kifogás.

Ennél az egyedüllét is jobb. Gyanítom még fiatal vagy, majd 30 felett rájössz legkésőbb, hogy a saját lelki békéd többet ér az ilyen nyögvenyelős kapcsolatoknál, ahok könyörögsz, hogy szeressenek. Érzed, milyen megalázó?

2021. febr. 20. 08:42
 18/53 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fiatal, pont ez a baj. Csak nekem is vannak lelki gondjaim, lehet hogy emiatt sikerült egy ilyen pasit kifognom.. régen nem volt velem semmi, csak annyi tragédia ért az utóbbi években, hogy kicsit belerokkantam lelkileg. Emiatt is nehéz elengedni őt.
2021. febr. 20. 08:45
 19/53 A kérdező kommentje:
Ami a legjobban zavar, hogy ő azt gondolja, én vagyok a rossz, szerintem nem fogja fel, milyen fájdalmat okoz nekem ezzel a viselkedéssel, inkább rohannia kéne hozzám, hogy vigasztaljon, ehelyett le se szar most kb.. 3 napja nem beszéltünk szinte semmit.
2021. febr. 20. 08:47
 20/53 anonim ***** válasza:
97%
Én az első ilyen hiszti után figyelmeztetném, hogy még egy ilyen, és az ajtón kívül találja magát, a másodiknál tényleg meg is tenném. Nem a dedóban vagyunk, felnőtt ember legyen már képes egy konfliktust kezelni, és legyen már benne annyi empátia, hogy gondol a másikra is, mennyire fáj neki. Az ilyen maradjon egyedül, akkor nem kell senkivel konfrontálódnia.
2021. febr. 20. 08:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!