Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha próbálnátok megbeszélni egy problémát a párotokkal, és a reakció az lenne, hogy inkább eltűnik?
Ez a pasi egy energiavámpír.
"De szeretem." Dehogy, csak félsz az egyedülléttől.
Sajnálom.
Nekem ígérte, hogy megváltozik, bár nem erre értette legfőképp, hanem arra, hogy figyelni fog rám, lesz szex és nem lesznek olyan borúsak a hétköznapok, mert ugye neki bármilyen problémája volt, sem megbeszélni nem tudta, sem elengedi. Így, ha csak egy apróság is történt, az végig kísérte egész nap, mindegy, mivel volt az kapcsolatos. Valószínűleg, ha el tudta volna mondani, akkor el is tudja engedni. De ez 100-ból, ha kétszer sikerült, akkor is mindig csak a munkahelyi problémákról tudott beszélni...
Úgyhogy ebbe vagy bele kell nyugodnod, vagy terapeutához kell menni. Én akartam, de ő nem. Nálunk ez volt az utolsó kísérlet. Utána elengedtem.
"azt elmondta, hogy nagyon nehéz eset, nagyon önfejű és konok ember"
Okos. Innentől kezdve bármit megengedhet magának.
Én annak idején 3 évet, a legszebb egyetemista éveimet pazaroltam egy ilyenre. Aztán megcsaltam egy normálissal, rácsodálkoztam, hogy jééé, ilyen is van és szakítottam.
Ne őt sajnáld, nem vagy te Terézanya. Mondjuk egy elgondolkodást megér, hogy te miért akarod őt "megmenteni", amikor felnőtt férfi, ő döntése, hogy így viselekdik, ergo az ő baja, ha emiatt elzavar mindenkit maga mellől. És a "de szeretem" nem kifogás.
Ennél az egyedüllét is jobb. Gyanítom még fiatal vagy, majd 30 felett rájössz legkésőbb, hogy a saját lelki békéd többet ér az ilyen nyögvenyelős kapcsolatoknál, ahok könyörögsz, hogy szeressenek. Érzed, milyen megalázó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!