Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha próbálnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha próbálnátok megbeszélni egy problémát a párotokkal, és a reakció az lenne, hogy inkább eltűnik?

Figyelt kérdés
Együtt vagyunk már egy ideje (1 év), ő a férfi. Sosem tudtam vele megbeszélni semmit, egyszerűen annyira menekül a konfliktus elől, hogy inkább eltűnik. Nem élünk együtt, szóval el tud. Kicsit hosszú lenne leírni mindent, próbálom röviden. Rosszul esett nekem egy apróság, kicsit idegesen szóltam hozzá, onnantól hetekig "meg volt sértődve" (nem volt olyan kedves, mint szokott, és mintha elmúltak volna az érzései). Ezt hetekig nem lehet kibírni, mondtam neki, hogy úgy látom már nem akar velem lenni, mondja meg nyugodtan. Ilyenkor azt várom, hogy megnyugtat, de nála ez fordítva van, mert ezt cseszegetésnek veszi, még jobban eltávolodik, azért se mondja, hogy szeret, nagyon nagyon konok. Átlát rajtam, tudja, hogy azt akarom belőle kicsikarni, hogy kicsit mutassa ki az érzéseit, és erre daccal reagál. Pedig én nem cseszegetni akarom, hanem fáj, ahogy viselkedik velem. Természetesen ettől még feszültebb leszek, mert már végképp nem tudom mit akar tőlem.. még tovább feszegetem a dolgot, de nem veszekedve, csak tovább kérdezgetem, hogy most akkor mi a helyzet velünk? Erre végül úgy reagál, hogy eltűnik. Nem hajlandó beszélgetni, mert az neki konfliktust jelent, és nagyon kerüli az ilyen helyzeteket. Egyébként volt már ilyen, ha ilyenkor békén hagyom pár hétig, akkor visszaváltozik. De hetekig (tényleg 4-5 hétig) nem kapok tőle szeretetet. Tényleg velem van baj, hogy ezt nem bírom kivárni sokszor?? Van olyan nő, aki ezt megteszi, és kibírja ezt anélkül, hogy szóvá tenné mennyire rosszul érzi így magát? Kíváncsi vagyok más nő erre hogy reagálna, írjátok le légyszi, mert már tényleg nem tudom melyikünkkel van baj.
2021. febr. 20. 08:18
1 2 3 4 5 6
 1/53 A kérdező kommentje:
Leírtam már egy másik kérdésben ezt a problémát, csak folyamatosan gondolkodok, és most kicsit másképp fogalmaztam meg, szóval ha ismerős a kérdés akkor emiatt..
2021. febr. 20. 08:19
 2/53 anonim ***** válasza:
98%

Nekem is volt hasonló pasim. Amikor beszéltem hozzá, otthagyott. Pedig sosem ordítottam, általában inkább kérdeztem.

Nem vagyunk már együtt és igazi felüdülés. Nem tudod ezt hogyan kezelni, hiszen ő nem akar róla beszélni. Neked pedig ez így nem jó.... Próbáltam én is ezer felé képpen kezelni ezt, de nem ment. A problémák így megmaradtak, sosem tudtam meg, mi miért van, vagy hogy ő hogyan szeretné. Most már mondjuk, mindegy is....

2021. febr. 20. 08:24
 3/53 A kérdező kommentje:
Igen ez van nálunk is. Ez azért baj, mert engem érdekel a dolog, szeretem őt, meg akarom oldani a gondokat, nem elhajítani őt.. de ezzel ezt fogja kikényszeríteni a végén.. pedig nagyon nem akarom.
2021. febr. 20. 08:26
 4/53 anonim ***** válasza:
98%
Én szakítottam az ilyen exemmel, mert rá kellett jönnöm, hogy én nem akarom rettegésben leélni az életem, meg gyomorgörccsel. Ez az ő alacsony EQ-ja és nem kötelességed elviselni. Kész felüdülés volt, hogy nem kelett már ezen pörögni.
2021. febr. 20. 08:26
 5/53 anonim ***** válasza:
97%

Megjegyzem piszok mód szerettem, de rámentek az idegeim. Megszenvedtem a szakítást nagyon, de így most sokkal jobb. Van ám férfi, akivel lehet normálisan konfliktust megbeszélni.

(4-es)

2021. febr. 20. 08:28
 6/53 A kérdező kommentje:
Igen én is érzem, hogy felüdülés lenne, de szeretem.. az a baj, hogy ha minden oké, akkor nagyon jó vele, csak ha valamivel megbánt, ami szerinte nem az, de nekem rosszul esik, akkor annyi, vége az idillnek.. és nem beszél velem.. ez agyrém..
2021. febr. 20. 08:29
 7/53 anonim ***** válasza:
97%

Én is szerettem. De majd egyszer a sok probléma, az állandó idegeskedés a miérteken és a folytonos könyörgés a válaszokért és az, hogy mennyire vigyázol, hogy úgy fogalmazd meg a kérdéseid, hogy azok ne legyenek bántóak, hogy próbálsz az ő fejével gondolkozni, hogy rájöjj a problémára.....

Majd ki fogja belőled ölni ezt.

2021. febr. 20. 08:30
 8/53 A kérdező kommentje:
5ös, és nem próbált semmit tenni érted? Nem mondta, hogy megváltozik? Mert nálunk vannak ilyen kezdeményezések tőle, valamennyire működik is, de még nem az igazi, képtelen szerintem félretenni a konokságát teljesen.
2021. febr. 20. 08:32
 9/53 A kérdező kommentje:
7es nagyon jól leírtad.. jó tudni, hogy nem csak velem történik ez..
2021. febr. 20. 08:32
 10/53 anonim ***** válasza:
97%
8-as óóó ezek a nagy változások csak addig tartottak, amíg le nem nyugodtan, akkor összekapta magát 2-3 napig, amikor már éreztr rajtam, hogy kib mód elegem van belőle, meg a gyerekességéből. Mert ez a viselekdés gyerekes! Nem gyerekkel akarok páekapcsolatban lenni!
2021. febr. 20. 08:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!