Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha próbálnátok megbeszélni egy problémát a párotokkal, és a reakció az lenne, hogy inkább eltűnik?
Nekem is volt hasonló pasim. Amikor beszéltem hozzá, otthagyott. Pedig sosem ordítottam, általában inkább kérdeztem.
Nem vagyunk már együtt és igazi felüdülés. Nem tudod ezt hogyan kezelni, hiszen ő nem akar róla beszélni. Neked pedig ez így nem jó.... Próbáltam én is ezer felé képpen kezelni ezt, de nem ment. A problémák így megmaradtak, sosem tudtam meg, mi miért van, vagy hogy ő hogyan szeretné. Most már mondjuk, mindegy is....
Megjegyzem piszok mód szerettem, de rámentek az idegeim. Megszenvedtem a szakítást nagyon, de így most sokkal jobb. Van ám férfi, akivel lehet normálisan konfliktust megbeszélni.
(4-es)
Én is szerettem. De majd egyszer a sok probléma, az állandó idegeskedés a miérteken és a folytonos könyörgés a válaszokért és az, hogy mennyire vigyázol, hogy úgy fogalmazd meg a kérdéseid, hogy azok ne legyenek bántóak, hogy próbálsz az ő fejével gondolkozni, hogy rájöjj a problémára.....
Majd ki fogja belőled ölni ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!