Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha próbálnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha próbálnátok megbeszélni egy problémát a párotokkal, és a reakció az lenne, hogy inkább eltűnik?

Figyelt kérdés
Együtt vagyunk már egy ideje (1 év), ő a férfi. Sosem tudtam vele megbeszélni semmit, egyszerűen annyira menekül a konfliktus elől, hogy inkább eltűnik. Nem élünk együtt, szóval el tud. Kicsit hosszú lenne leírni mindent, próbálom röviden. Rosszul esett nekem egy apróság, kicsit idegesen szóltam hozzá, onnantól hetekig "meg volt sértődve" (nem volt olyan kedves, mint szokott, és mintha elmúltak volna az érzései). Ezt hetekig nem lehet kibírni, mondtam neki, hogy úgy látom már nem akar velem lenni, mondja meg nyugodtan. Ilyenkor azt várom, hogy megnyugtat, de nála ez fordítva van, mert ezt cseszegetésnek veszi, még jobban eltávolodik, azért se mondja, hogy szeret, nagyon nagyon konok. Átlát rajtam, tudja, hogy azt akarom belőle kicsikarni, hogy kicsit mutassa ki az érzéseit, és erre daccal reagál. Pedig én nem cseszegetni akarom, hanem fáj, ahogy viselkedik velem. Természetesen ettől még feszültebb leszek, mert már végképp nem tudom mit akar tőlem.. még tovább feszegetem a dolgot, de nem veszekedve, csak tovább kérdezgetem, hogy most akkor mi a helyzet velünk? Erre végül úgy reagál, hogy eltűnik. Nem hajlandó beszélgetni, mert az neki konfliktust jelent, és nagyon kerüli az ilyen helyzeteket. Egyébként volt már ilyen, ha ilyenkor békén hagyom pár hétig, akkor visszaváltozik. De hetekig (tényleg 4-5 hétig) nem kapok tőle szeretetet. Tényleg velem van baj, hogy ezt nem bírom kivárni sokszor?? Van olyan nő, aki ezt megteszi, és kibírja ezt anélkül, hogy szóvá tenné mennyire rosszul érzi így magát? Kíváncsi vagyok más nő erre hogy reagálna, írjátok le légyszi, mert már tényleg nem tudom melyikünkkel van baj.
2021. febr. 20. 08:18
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:
Mondtam már ilyet neki, de egy idő után mindig visszajött, és nem tudtam neki nemet mondani. Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy mennyire vagyok neki fontos, mert tesz olyat is, amiből az látszik az vagyok, és olyat is, amiből az jön le, hogy full leszar..
2021. febr. 20. 08:56
 22/53 anonim ***** válasza:
97%
Kommunikáció nélkül nem működhet jól egy kapcsolat. Egyszerűen káros. Bennetek marad a sértettség és szépen lassan elfordultok egymástól. Ha nem lehet megbeszélni, hogy számotokra hogyan működik jól a kommunikáció és nem találtok kompromisszumot, akkor kár erőltetni, sosem leszel boldog mellette.
2021. febr. 20. 08:59
 23/53 A kérdező kommentje:
De hogy lehet az, hogy nem képes beszélni velem? Mért? Komolyan nem lehet tenni semmit? Teljesen alap dolog a beszélgetés két ember közt, minden probléma megoldódna, és ő inkább azt választja, hogy akár inkább szétmenjünk, de nem beszél? Ezt nem tudom elhinni..
2021. febr. 20. 09:01
 24/53 anonim ***** válasza:
98%
Egyelőre úgy tűnik, hogy szembenézni sem akar a problémával, nemhogy megoldani. Addig meg semmi, de semmi értelme próbálkozni.
2021. febr. 20. 09:16
 25/53 anonim ***** válasza:
97%

Egy éve vagytok együtt, ezért az időért nem kár. Nálunk is ilyesmi volt, nem lehetett semmit megbeszélni, soha nem tudtam, hogy most éppen mi van, ha elegem lett, akkor megváltozott, kb fél napra. Passzív agresszív volt, aljas. Volt, hogy már magamból kikelve bőgve kértem, hogy beszéljen már velem. Ő meg karba tett kézzel, terpeszben állt előttem, és csak nézett teljesen nyugodtan. Olyan mocskosul leépítette az önbizalmamat, rettegtem mindentől.

Pedig nem vert, nem szidott, nem volt nyíltan agresszív.

A gyerekek miatt húztam a dolgot sokáig, nagyon megbántam.

2021. febr. 20. 09:41
 26/53 anonim ***** válasza:
11%
Ne hisztizz, ne udegesítsd. Ennyi.
2021. febr. 20. 09:49
 27/53 anonim ***** válasza:
0%
Idegesítsd
2021. febr. 20. 09:49
 28/53 anonim ***** válasza:
37%
Azért távolodik meg kerül mert nem szerelmes beléd. Ezzel finoman közli csak nem veszed a lapot és futsz utána. Nem akar téged. Ezért van az hogy még megbeszélni se akarja a problémát és eltűnik. Így szakított veled.
2021. febr. 20. 09:52
 29/53 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez igaz lenne, de én ilyenkor még nála is jobban eltűnök, mivel baromi bosszantó, hogy ignorál. Nem keresem. Mindig ő ír, ő keres ilyenkor pár nap után, vagy pár hét után, ez teljesen változó. Nem volt még nagyon sok ilyen, de párszor volt már. Szóval én is úgy érzem, hogy nem szeret, de akkor mért tűnik fel ilyenkor újra? De amúgy sajnos én is azt gondolom, hogy ez nem szerelem részéről, hanem valami más.. nem akar egyedül lenni, vagy ilyesmi:(
2021. febr. 20. 10:02
 30/53 A kérdező kommentje:
Még van valami amit nem értek.. amikor ilyen, akkor tényleg azt látom rajta, hogy nem szeret. Nem mondja, nem is kedves, látszik. Viszont ha ilyenkor békén hagyom, akkor kicsit később előkerül, és ha semmi negatívat nem mondok neki, csak mosolygós vagyok vele, kedves, akkor ő is az, és egy idő után látom rajta, hogy újra belém szeret, elpirul, mosolyog mindig, velem akar lenni mindig stb. Ez mi? Ilyen van? Most akkor szeret vagy nem?
2021. febr. 20. 10:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!