Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha próbálnátok megbeszélni egy problémát a párotokkal, és a reakció az lenne, hogy inkább eltűnik?
Ebben a korban van aki még gyerek,ezt a sógor testvérnén is érzékelni lehet.
Nem értem mitől félsz?
Nem vagy még öreg,biztosan találsz magad mellé egy jobb embert akivel mindent meg lehet beszélni,egy kapcsolatban nagyon fontos a kommunikáció ezt így 22 évesen mondom.
Néha nem is értem hogyan lehet ennyire lealacsonyítani saját magadat akár egy kapcsolatban is.
Jó tanács,menj el orvoshoz és a régi sérelmeket mond el neki majd zárd le,erősödj meg, ezt a kapcsolatot pedig hanyagold,mennyi esélyt akarsz még neki adni?
Vegyél magadon erőt,mond azt neki hogy még van egy lehetősége ha nem él vele kár erőltetni a dolgokat,később sem lesz jobb.
"az elején annyira levett a lábamról a kedvességével és azzal, hogy láttam rajta hogy nagyon engem akar, hogy magához láncolt ezzel.."
Na igen a tipikus csapda. Pár hétig hónapig kedves ezért utána ragaszkodsz hozzá hogy visszajöjjön az az énje. Pedig az sose fog visszajönni mert nem az az igazi. Az igazi amit egy éve mutat mindennap, nem az amit akkor erőltetm agára amikor meg kar kapni.
Kérdező, ebben az rossz, hogy mindig Te leszel a rossz, mindig Te leszel a kötekedő. Volt ilyen pasim, amikor próbáltam egy problémát átbeszélni (higgadtan, kulturáltan, érvekre támaszkodva), akkor még azt is megkaptam, hogy szarkeverő vagyok, és nem bírom, ha nyugalom van, stb...stb... Na, akkor összecsomagoltam a bőröndömbe, és pá.
Az a rossz az ilyen emberrel amúgy, hogy ő köszöni szépen, jól van (beszélgetés közben ott hagy, mint eb a sz...rát), Neked meg egy végtelenített magnószalag formájában cikázik az agyadban a vita, a vita tárgya, és az, hogy nem lehetett vele megbeszélni. Szóval benned marad, vagy hogy fogalmazzak. Lényegében energiát von el Tőled, a véredet szívja.
Szia!
Nem akarlak megbántani, de ha szerelmes lenne, nem viselkedne veled így. Lehet, hogy vonzódik hozzád vagy kedvel, de ez kevés. Neki mindig az egója lesz az első. Sajnos volt részem ilyesmiben, évekig tűrtem. Bánom, hogy nem szakadt meg előbb a kapcsolatunk. Többször is hátba szúrt. Természetesen azóta is én vagyok nyilván a sz.. r, szemét, beteg állat, mert beolvastam neki, miután elszakadt nálam végleg a cérna. Az ilyen savanyodjon meg alkalmi kapcsolatokban, bánom is én... Folyamatosan hazudott, bunkó volt, az évek alatt előjött az igazi énje. Pedig nem is fiatal. Egyszerűen csak patkány jellemű.
"iszonyatosan jól néz ki és nagyon vonzó. A szeme.. hihetetlen szép."
Az ilyen szempontokon illene 25 felett túllenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!