Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja ezt ?

Figyelt kérdés

A pasim meggyanúsítottam egy nővel akit letiltott kérés nélkül facebookon de azóta mikor ideges mindig felhozza,hogy neki milyen rosszulesett, hogy én meggyanúsítottam.

Pedig én azóta sem emlegettem, való igaz, gondoltam erre, azt mondta, hogy ő ezt érzi rajtam.

Én arra gondolok, hogy hiányzik neki, azért emlegeti mikor vitázunk

2020. dec. 26. 17:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Idővel úgyis kibúj a szeg a zsákból és minden eldől: ide, vagy oda.
2020. dec. 26. 17:57
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Én ilyenkor ki is szoktam dobni a csajt, ha elkezd gyanúsítgatni.
2020. dec. 26. 18:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem hiányzik neki, hanem ezt majd minden vitánál hozzád fogja vágni. Aljas dolog.
2020. dec. 26. 18:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem szep gyanusitani a masikat. Viszont aki rosszban santikal, az szokott vadolni, szoval nyitva tartanam a szemem.
2020. dec. 26. 18:02
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
Más néven fent van neki :) azért tiltotta egy szóra.
2020. dec. 26. 18:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Hiányzik neki? Talán az exbarátnőjéről van szó? Mióta vagytok együtt? Tudod, ha valaki menni akar, akkor menni is fog, te hiába csekkolgatod őt, ez nem fogja visszatartani. Sőt, a "hisztivel" csak mégjobban más karjaiba kergeted. Sajnos tapasztalat, jártam így.

Kijött a sárkány énem, mondjuk okkal. Viszont azon már kár gondolkozni, hogy a tyúk vagy a tojás volt előbb. Ha nem bízol a barátodban, akkor vessetek véget a kapcsolatnak. Vagy nyugodtan várd meg, míg ő lép ki, addig meg hagyja, hogy teperj érte.

Ha ez mind megvolt és feloldják a korlátozásokat, szívesen elfogyasztok veled egy búfelejtő-tapasztalatcserés italt.

26/N

2020. dec. 26. 19:54
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem volt barátnő állítólag
2020. dec. 26. 20:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Sok embernek ez a negatívuma, hogy mihelyt a párja szól, ránéz, megdicsér stb. egy más nemű egyént, máris beindul nála a féltékenykedés. Előbb meggyőződni, aztán gyanúsítani, ill. rákérdezni.
2020. dec. 27. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!