Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja ezt ?
A pasim meggyanúsítottam egy nővel akit letiltott kérés nélkül facebookon de azóta mikor ideges mindig felhozza,hogy neki milyen rosszulesett, hogy én meggyanúsítottam.
Pedig én azóta sem emlegettem, való igaz, gondoltam erre, azt mondta, hogy ő ezt érzi rajtam.
Én arra gondolok, hogy hiányzik neki, azért emlegeti mikor vitázunk
Hiányzik neki? Talán az exbarátnőjéről van szó? Mióta vagytok együtt? Tudod, ha valaki menni akar, akkor menni is fog, te hiába csekkolgatod őt, ez nem fogja visszatartani. Sőt, a "hisztivel" csak mégjobban más karjaiba kergeted. Sajnos tapasztalat, jártam így.
Kijött a sárkány énem, mondjuk okkal. Viszont azon már kár gondolkozni, hogy a tyúk vagy a tojás volt előbb. Ha nem bízol a barátodban, akkor vessetek véget a kapcsolatnak. Vagy nyugodtan várd meg, míg ő lép ki, addig meg hagyja, hogy teperj érte.
Ha ez mind megvolt és feloldják a korlátozásokat, szívesen elfogyasztok veled egy búfelejtő-tapasztalatcserés italt.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!