Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha próbálnátok megbeszélni egy problémát a párotokkal, és a reakció az lenne, hogy inkább eltűnik?
Szerintem nem beléd szerelmes, hanem egy rád vetített képbe. Ha megfelelsz ennek a képnek, akkor szeret, ha nem felelsz meg, akkor ignoràl.
Ha kedves vagy vele és mindent úgy csinálsz, ahogy ő kitalálta, hogy csinálj, akkor addig jól működik a kapcsolat, de ebből nem lesz egy igazi mély párkapcsolat, mert amint nem egy két dimenziós elképzelt karakter vagy, hanem egy hús-vér ember három dimenzióban, akkor nem érdekled.
Szerintem érdemes lenne másik párt keresned...
Szeret. De túl kényelmes ahhoz, hogy alkalmazkodjon. Ha valami neki nem tetszik, lelép. Szeret, de csak a kényelmesség határáig.
Legalábbis nálunk ez volt.
Ez szerintem nem normális.
El menekülni a problémák elől,ennek sok értelme nincs,rakjon magába rendet akár menjen el orvoshoz de ne meneküljön.
Nem is értem hogyan bírtad ki ezt 1 éven keresztül?
Nagyon kisfiú még.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!