Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ott kell hagyni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ott kell hagyni a párunkat, ha nem támogat eléggé válság idején?

Figyelt kérdés
Elsősorban hölgyek véleménye érdekel, de férfiakéra is kíváncsi vagyok, ők hogy látják. Itt nem egy kommentet olvastam már arról, ha a nő munkanélkülivé válik és a párja ezt szóvá teszi, akkor dobja. Én is ebben a cipőben járok, tavaly március óta alig dolgoztam, de jövedelmem volt szerencsére, bár jóval megcsappant. Olyan területen dolgozom, ahol a járvány miatt sok a bezárás és én ilyenkor nem tudok home office-ra váltani. Amúgy számtalan önéletrajzot küldtem el, hogy váltsak, de ez most nem a megfelelő idő, mert épp nincs felvétel, vagy vissza se hívnak. Rááadásul már felépítettem egyfajta karriert, amit nem szívesen adnék fel más jellegű munkáért amit újra meg kellene tanulnom. Most viszont eljött az idő, hogy kénytelen leszek, ugyanis párom egyre rosszabbul viseli az anyagi nehézségeket és hogy neki többet kell a lakbérbe stb adnia miattam. Ezt gyakran szóvá teszi és ebből vita lesz.Én meg már teljesen kikészültem. Különösen rosszul esik, hogy hozzám hasonló helyzetben lévő nőt látok, akivel nem így bánik a párja, nem teszik ezt szóvá, nem veszekednek, sőt sokszor ezeknek a nőknek már több éve nincs is bevétele. Ehhez képest nekem hivatásom van, és a felesleges időt se pazaroltam el, hanem továbbtanultam és képeztem magam, mégsincs értékelve.Sőt ott tartunk, hogy dobjam sutba és dolgozzak teljesen mást csak pénzt keressek. Plusz pont még,hogy a párom majd szeretné ezt az összeget "behajtani" rajtam, amivel lemaradtam. Szerintetek is ez már bőven ok egy szakításra?
2021. febr. 18. 23:29
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
Nem így értettem a konkrétumot, hanem inkább úgy, hogy 2 hónapot nem dolgoztam, aztán találtam munkát egy hónapig, aztán három hónapig kerestem, mert a párom azt mondta.. De lehet, hogy egy új kérdésben érdemesebb kiírni...
2021. febr. 24. 15:08
 42/48 anonim ***** válasza:

Akkor haborogj,meg pontozzatok csak le.

Szerencsere nem olyan társam van,aki ilyen mint ti.Bezzeg a fenti hozzászolásokhoz egy fél cent szavad nem volt.

Felsoroljam őket:

-Nekem nem kéne egy percig se

-Dobd ki!

-Ez a pasi kuka!

Stb..

Örülsz?

Szép napot és további pocskondiazást kívánok.Remélem ő dolgozik,miközben te egy utolsó xarrá alaztatod itt a szintén raérős hárpiákkal!

2021. febr. 24. 15:25
 43/48 A kérdező kommentje:
Nem állt szándékomban senkit megbántani. Akinek rendes a párja, szerencsés és örüljön neki. Akik azt írták, dobjam, igen, igazatok van, egyetértek ehhez nincs mit hozzáfűzni.
2021. febr. 24. 16:53
 44/48 anonim ***** válasza:
Azért azzal legyél tisztában, hogy az csak a világ egy szelete, ahol esetleg te azt látod, hogy minden második nő "otthon mereszti". Én például nem ezt látom, nem ismerek olyan fiatal nőt, aki ne akarna dolgozni, hanem azt várja el, hogy eltartsák. Nyilván van ilyen, hiszen te ismersz ilyet, de lehet, hogy egy speciális mintát figyelsz meg. Mellesleg sosem érdemes azzal jönni, hogy mennyi ilyen meg olyan másik kapcsolat van, ha a saját párodnak valami nem fér bele, ettől nem lesz jobb. Ha meg neked nem fér bele, hogy neki nem fér bele, akkor persze el kell gondolkozni a jövőn.
2021. febr. 24. 17:41
 45/48 anonim ***** válasza:
100%

Az a gond ezzel a helyzettel szerintem, hogy hiába akarja az ember támogatni és a párja mellett állni, hogyha hosszú hónapokig kell egy olyan helyzetben támogatni, ami önmagunknak terhes, nem értünk vele egyet, vagy zavaró, akkor a legnagyobb jóindulat mellett is elfogy a türelmünk egy idő után. Jobb esetben megbeszéljük ezt a párunkkal, és így, vagy máshogy rávesszük a változásra, rosszabb esetben, ha ez nem sikerül valamiért ki is ábrándulunk belőle.

Csak egy sarkalatos példával, mondjuk a párod holnaptól lusta lenne fürödni. Mindig is szeretted, imponált, hogy igényes és ápolt volt, az első kimaradt két-két napoknál csak türelmesen szólnál, hogy fürödjön, de idővel már nem tudnál ugyanúgy nézni rá.

Ha a párod dolgos, szorgos, talpraesett nőnek ismert meg, furcsa lehet neki, hogy aztán most már belekényelmesedsz abba, hogy nincs munkád, és egyenesen elvárod tőle, hogy eltartson.

2021. febr. 24. 17:50
 46/48 A kérdező kommentje:
Nagyon sok válasz, elképzelés, ötlet érkezett amire nem tudtam mind reagálni. Egy ideig tényleg csak képeztem magam és nem jelentkeztem bármilyen munkára, meg engem az is váratlanul ért, hogy egyáltalán nem lesz főállás többé a szakmámban. Itt nem arról van szó, hogy én milyen csodálatos tehetség lennék, de nem akartam feladni azt, amibe belegyakoroltam magam, meg nem is egyszerű visszakerülni kiesés után. Másik, könnyű mondani, hogy ez csak átmeneti, de másik munka mellett nagyon nehéz keresgélni, váltani, sokkal inkább beleragadnék abba. Ezt látom. Meg hogy utána majd jönnek a kritikák, hogy megint ugrálok és változtatok. Amúgy ez idő alatt egy nyelvet is szerettem volna magasabb szintre fejleszteni, igaz a parom végig ellenem volt, de azért valamennyire sikerült. Mivel kaptam lehetőséget ezzel kapcsolatban is, csak fejlődnöm kellett. És nekem ne mondja senki, hogy
2021. febr. 25. 16:54
 47/48 A kérdező kommentje:
munka mellett lehet nyelvet hatékonyan, mert kb ötször annyi idő mintha egész nap adott. Sajnálom, én épp azért is szeretnék "jobb" munkát mert engem nem támogat úgy igazán senki, és nem szeretnék 30 év múlva vagy hamarabb belerokkanni a fizikai munkába. Meg ha esetleg magam kell eltartani, csak hogy ne alapozzak már egy ferfire, akkor se mindegy mit csinálok vagy mennyi idő alatt megy tönkre az egészségem. Aki ezt nem érti, azzal nem egy szintén gondolkozunk, de én hosszútávon teszem.
2021. febr. 25. 16:57
 48/48 A kérdező kommentje:
Még azzal kiegészíteném, hogy egyet értek, nem értek, a páromnak a pénzét meg fogom adni! Nem akarom, hogy ez tüske maradjon benne, ha együtt maradunk, ha nem. Tudom, ha tehetem, pár hónap alatt de össze szedem neki a pénzt. A teljesen mindegy milyen munka meg normális munkákat jelent nyilván, már csak azért is, mert van pl. masszőr végzettségem is, és azért lehet hogy abban is találnék valamit, de ő semmiképp nem akar róla hallani. Lehet mondani, hogy ismét savazom. :)
2021. febr. 25. 18:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!