Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válságban lehet a kapcsolatom?
Üdv a valóságban!
Ezért nem szabad barátnőnek, élettársnak, pláne feleségnek lenni!
Költözzetek külön, és legyél újra a szeretője, akkor újra működni fog!
Kedves kérdező!
Az előttem szólóknak egyetlen egy értelmes mondatot sikerült leírniuk:
"Üdv a valóságban"
Hiába keresnél másikat, minden kapcsolat ellaposodik egy idő után!
Ennyi erővel 2-3 évente lehetne cserélgetni a partnert!
A lényeg az, hogy nem ide kell jönni nekünk elmondani a problémádat, hanem a pároddal megbeszélni őszintén, tabuk nélkül!
Csak ketten együtt tudtok tenni a szürke hétköznapok párkapcsolatromboló hatása ellen!
Ebben mi nem segíthetünk, csak ti tudjátok megoldani, ketten együtt!
Csináljatok programokat, akár a megszokottól jóval eltérőbbet.
Segít ha megpróbáljátok egymás vágyait teljesíteni. (egy példa: én mindig is szerettem volna társas táncra járni, a Feleségemtől kaptam (vele együtt) egy jó pár óra társastánc oktatásra jegyet. :)
Neki drasztikusabb kérése volt, mivel van benne bi hajlam, szerette volna kipróbálni nővel. :)
Belementem, mert engem nem zavart, mert azonos nemű (pasik többségét nem zavarja amíg nincs megcsalás)
Akkor voltunk 14 éve házasok, ma 22 éve vagyunk házasok :)
Lakva ismerszik meg. Ez ő szerepek, manírok és álarcok nélkül, ez a valódi barátod.
Kell vagy nem kell?
Azt nem is akarom értelmezni, hogy szerinted miért az a jó kapcsolat, ahol megfelelő menetrendben haladtok. Pont az a legnagyobb baromság, ha azért jön az összeköltözés, eljegyzés, esküvő, gyerek, stb, mert x idő után illik.
Az, hogy egyfolytában téged kritizál, saját magát meg hibátlannak érzi, az nem egy jó kilátás a jövőre nézve.
A másik gyakori oka ennek a viselkedésnek, hogy megcsal. Ezzel, hogy egyfeszt a hibáid keresi, saját magát menti fel, hogy mivel érdemled ki a megcsalást, miért jobb a másik nő.
Valószínűleg összeköltözve már nem jön be neki a dolog.
Amikor meg már minden sz*rért leordítanak, sem túl jó jel. Ilyen szokott a vége lenni, amikor már keresik a kiutat és minden miatt vitát nyitnak, hátha lesz egyszer akkora, hogy véget vet az egésznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!