Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válságban lehet a kapcsolatom?
Figyelt kérdés
Azt érzem, hogy már nem olyan mint volt. Mióta együtt vagyunk, szinte minden időnket együtt töltöttük, összeköltöztünk. Úgy éreztem, hogy mindent a megfelelő ütemben csináltunk. Most mégis azt érzem, hogy valami már nem jó. Rengeteget veszekszünk, olyan dolgokon is amin régen nem. Ha akár egy pici hibát is követek el már vitázik is velem, persze ez fordítva nem így van,mert ha ő hibázik az meg sem történt. Nem működik köztünk semmi úgy ahogy kéne, hiányoznak a közös beszélgetések, szórakozasok vagy az, hogy csak átöleljen. Nem tudom, mit is tehetnék... Remélem valaki tud segíteni nekem. 24é N2020. dec. 21. 04:45
11/12 Angel3000 válasza:
Szia, az is már jó pont a párodnak, hogy megbizható! Szerintem, össze kell ujra melegednetek, talán a Karácsonyi Ûnnepek ezt stimulálja. Igèrjètek meg egymásnak, hogy a következô èvben nem fogtok veszekedni egymással. Minden jót!
12/12 anonim válasza:
Minden időtöket együtt töltöttétek, egymás hátsójában voltatok. Ne csodáld ha válsag van! A külön töltött idő pl hobbi is kell, és a legrosszabb ha mint 2 egymáson csimpaszkodó majom éltek együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!