Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ott kell hagyni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ott kell hagyni a párunkat, ha nem támogat eléggé válság idején?

Figyelt kérdés
Elsősorban hölgyek véleménye érdekel, de férfiakéra is kíváncsi vagyok, ők hogy látják. Itt nem egy kommentet olvastam már arról, ha a nő munkanélkülivé válik és a párja ezt szóvá teszi, akkor dobja. Én is ebben a cipőben járok, tavaly március óta alig dolgoztam, de jövedelmem volt szerencsére, bár jóval megcsappant. Olyan területen dolgozom, ahol a járvány miatt sok a bezárás és én ilyenkor nem tudok home office-ra váltani. Amúgy számtalan önéletrajzot küldtem el, hogy váltsak, de ez most nem a megfelelő idő, mert épp nincs felvétel, vagy vissza se hívnak. Rááadásul már felépítettem egyfajta karriert, amit nem szívesen adnék fel más jellegű munkáért amit újra meg kellene tanulnom. Most viszont eljött az idő, hogy kénytelen leszek, ugyanis párom egyre rosszabbul viseli az anyagi nehézségeket és hogy neki többet kell a lakbérbe stb adnia miattam. Ezt gyakran szóvá teszi és ebből vita lesz.Én meg már teljesen kikészültem. Különösen rosszul esik, hogy hozzám hasonló helyzetben lévő nőt látok, akivel nem így bánik a párja, nem teszik ezt szóvá, nem veszekednek, sőt sokszor ezeknek a nőknek már több éve nincs is bevétele. Ehhez képest nekem hivatásom van, és a felesleges időt se pazaroltam el, hanem továbbtanultam és képeztem magam, mégsincs értékelve.Sőt ott tartunk, hogy dobjam sutba és dolgozzak teljesen mást csak pénzt keressek. Plusz pont még,hogy a párom majd szeretné ezt az összeget "behajtani" rajtam, amivel lemaradtam. Szerintetek is ez már bőven ok egy szakításra?
2021. febr. 18. 23:29
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
Ne adj neki egy fillért sem. Érdemes lenne átgondolni, mennyire érdemes egy ilyennel lenni, aki egy ilyen fontos döntést mint az albérlet kiválasztása, a beleegyezésed nélkül hoz meg.
2021. febr. 19. 11:48
 32/48 anonim ***** válasza:
haza költözés?
2021. febr. 19. 13:15
 33/48 anonim ***** válasza:
22%
Ez a pasi kuka!!!! Egy férfinek kell metremtenie az anyagiakat! Eddigi kapcsolataimban ez kiválóan működött! A férjem, (mostmár férjem) pedig egyenesen konyorog, hogy ne dolgozzak. Nem is kene ha nem akarnék. Jó nagy parasztot fogtál ki. Keress jobbat. Nő vagy! Szóval találsz
2021. febr. 20. 11:06
 34/48 anonim ***** válasza:

Igaza van, szánalmas vagy, lényegében egyéve otthon vakarod, arra fogva, hogy "nincs munka".

Lenne, de te inkább nem váltasz, mert visszalépés lenne és megsértődsz, ha barátod szóvá teszi, hogy ideje lenne dolgoznod - mert tudnál.

A párod nagyon türelmes férfi, én ilyen hozzállással, mint a tied, már rég kivágtalak volna a francba, aztán élj meg, ahogy tudsz.

32N, aki takarítani jár a sokízületi betegségével, hogy legyen valami kis plusz bevétele (a barátomnak van jól kereső munkája, de NEKEM égne le a bőr a képemről, ha meg sem próbálnék valami kis pénzt keresni - nem a saját biztonságom miatt, hanem hogy mondjuk egy hónapban egyszer-kétszer bevásárolhassak én is a kajához)

2021. febr. 20. 19:45
 35/48 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy az anyagiak mindig is egy megosztó téma lesz, ezért ki így látja, ki úgy. Sajnos nekem is olyan a felfogásom, ha azt látom, hogy a párom nem támogat nehézségek idején és fillérezget, azt eléggé zokon veszem. És nem csak szóvá teszi, hanem kikészít ezzel konkrétan és fenyegetőzik a számokkal. Mert kire számítson az ember ha nem rá? Amúgy leírtam részlesetesen, nem vakarom egy éve, kb az év felét átdolgoztam, munkát kerestem, azokra nem vették fel/nem jöttek össze - pedig azzal is rengeteg időm elment. A fennmaradó időt pedig magamra fordítottam hogy fejlődjek, tudom ez nagyon nem divat még, de hosszú távon ez is kifizetődő lehet munkavállalás szempontjából. Amúgy elég durva ez a hozzáállás pár embertől most, mikor sokan elvesztették a munkájukat és csomó helyről hallom hogy még gyárba se kellenek. A párom pedig mikor meghallotta a takarításos opciót, olyanokat mondott, hogy lebecsültem magam, már csak erre vagyok jó és ha azt akkor elvállalom azóta is ezt hallgatnám és akkor ez lenne a baj.
2021. febr. 20. 21:19
 36/48 anonim ***** válasza:
Miért nem szakitasz ezzel a fillerba*ó férfiselejtel?
2021. febr. 21. 00:02
 37/48 anonim ***** válasza:

Nőként válaszolok.

Nyilván mindenki szívesebben dolgozna a szakmájában, de van, amikor nincs más opció - akkor meg nem kellene kötni az ebet a karóhoz, hogy én többet érdemlek, nem értékelik a csodálatos szaktudásomat, én nem megyek el akárhova. Bár azért a párod is elég hülyén állt hozzá, mert ha neki ennyire baj az, hogy nem hozol pénzt a konyhára, akkor neki is kb. mindegy kellene, hogy legyen, hogy milyen munkát vállalsz (nyilván kiv. erotikus meg illegális).

2021. febr. 24. 00:44
 38/48 anonim ***** válasza:
0%

Leesne a gyűrű az újjadról,ha elmennél a szakmádon kívül dolgozni?

Ha nem vetted volna észre jópar szektorból az emberek tömegei elmentek máshova dolgozni,mert az othon vakargatasból nem lehet megelni,és nyilván mert a parjaikra nem úgy tekintenek mint igáslovakra.

En úgy látom itt végig a szösszeneteidből,-amiben próbálsz egyre felülkerekedni a masikon,mindig hozzafűzve valami újabb negatívumot ,dehonesztalva őt,-hogy te itt nem vársz semmit,csak önigazolást.

2021. febr. 24. 07:21
 39/48 anonim ***** válasza:

Esetleg konkrétumokat kérhetünk, mert egyszer azt mondod, hogy mindenre beadod, de semmire nem hívnak vissza azt az egy szem takarítást leszámítva, amit a párod leszólt, utána meg hosszan írod, hogy nem akarsz másik szektorban sem elhelyezkedni.

Jól sejtem, hogy eleinte elkezdted magad továbbképezni és nem adtad be olyan helyekre, amihez semmi közöd, de most már az is jó lenne, csak nem vesznek fel?

2021. febr. 24. 08:47
 40/48 A kérdező kommentje:
Azért írtam le a negatívumokat az ő részéről, hogy teljes legyen a kép. Nem lejarataskeppen, de amiket vele kapcsolatban is mondtam, tények. Meg mielőtt úgy jönne át valakinek, hogy van egy ártatlan, güriző férfi, akit kihasznál a semmitevő partnere. Mert akkor is én hozok /hoztam több áldozatot kettőnkért. Nem arról van szó, hogy a férfiak igáslovak, de aki szereti a másikat, annál természetesnek kelljen elenni, hogy támogat. Nem beszélve arról, hogy amíg azt látom, minden 2. nő csak otthon mereszti, akár gyerek előtt is, évekig és a kedves párjuk ezt elnézi, sőt biztatja őket még jutalmazza emiatt, addig igen, jogosan háborodok fel.
2021. febr. 24. 14:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!