Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ott kell hagyni a párunkat, ha nem támogat eléggé válság idején?

Igaza van, szánalmas vagy, lényegében egyéve otthon vakarod, arra fogva, hogy "nincs munka".
Lenne, de te inkább nem váltasz, mert visszalépés lenne és megsértődsz, ha barátod szóvá teszi, hogy ideje lenne dolgoznod - mert tudnál.
A párod nagyon türelmes férfi, én ilyen hozzállással, mint a tied, már rég kivágtalak volna a francba, aztán élj meg, ahogy tudsz.
32N, aki takarítani jár a sokízületi betegségével, hogy legyen valami kis plusz bevétele (a barátomnak van jól kereső munkája, de NEKEM égne le a bőr a képemről, ha meg sem próbálnék valami kis pénzt keresni - nem a saját biztonságom miatt, hanem hogy mondjuk egy hónapban egyszer-kétszer bevásárolhassak én is a kajához)

Nőként válaszolok.
Nyilván mindenki szívesebben dolgozna a szakmájában, de van, amikor nincs más opció - akkor meg nem kellene kötni az ebet a karóhoz, hogy én többet érdemlek, nem értékelik a csodálatos szaktudásomat, én nem megyek el akárhova. Bár azért a párod is elég hülyén állt hozzá, mert ha neki ennyire baj az, hogy nem hozol pénzt a konyhára, akkor neki is kb. mindegy kellene, hogy legyen, hogy milyen munkát vállalsz (nyilván kiv. erotikus meg illegális).

Leesne a gyűrű az újjadról,ha elmennél a szakmádon kívül dolgozni?
Ha nem vetted volna észre jópar szektorból az emberek tömegei elmentek máshova dolgozni,mert az othon vakargatasból nem lehet megelni,és nyilván mert a parjaikra nem úgy tekintenek mint igáslovakra.
En úgy látom itt végig a szösszeneteidből,-amiben próbálsz egyre felülkerekedni a masikon,mindig hozzafűzve valami újabb negatívumot ,dehonesztalva őt,-hogy te itt nem vársz semmit,csak önigazolást.

Esetleg konkrétumokat kérhetünk, mert egyszer azt mondod, hogy mindenre beadod, de semmire nem hívnak vissza azt az egy szem takarítást leszámítva, amit a párod leszólt, utána meg hosszan írod, hogy nem akarsz másik szektorban sem elhelyezkedni.
Jól sejtem, hogy eleinte elkezdted magad továbbképezni és nem adtad be olyan helyekre, amihez semmi közöd, de most már az is jó lenne, csak nem vesznek fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!