Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki miből szűri le, hogy nem csak sex kapcsolat van köztük hanem tényleg komolyan veszi őt a pasi?
Szerintem teljesen mindegy, hogy szexkapcsolatban vagytok vagy normálisban. Ha ő szerinte normális kapcsolatban vagytok, akkor sem fogod jobban érezni magad, mert nem vagy elégedett a kapcsolattal.
Ne arról beszéljetek, hogy szexkapcsolat vagy nem, hanem arról, hogy hogyan kéne úgy átalakítani a kapcsolatot, hogy te is jól érezd magad benne. Ha nem megy, akkor úgyis szakítani fogtok.
Én nekem van egy szexpartnerem. De nekem voltak kritériumaim a külsőn kivül pl. mindig legyen úriember meg együtt alvás, tvzés vagy együtt ps ezünk stb. Magyarán a tenyerén hordoz heti 3 -4 napot , ágyba kv stb. 1,5 éve működik tökéletesen. Lassan egy kapcsolatnak is elmehetne.
De te amit leírtál az a szexkapcsolatokból is legvérszegényebb szerintem. Egy normális kapcsolat biztos nem lesz belőle pláne ha egy városban is vagyok és nem képes átmenni .
23L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!