Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elvesztem a maradék önbizalmam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvesztem a maradék önbizalmam is a párom mellett. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2021. febr. 7. 00:53
 131/163 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék! Egész nap nem írtam neki idáig. Már szüleimet félhívta hogy a térképen szomszéd városban lát engem, miközben egyébként aludtam.

Egyébként tegnap láttam hogy van egy újabb követése instagramon és megkerdeztem mikor követte be, annyit mondott hogy nem tudja, az ősszel. Hajnalban felkeltettem és fél álomban tudta hogy tegnap követte be. Reggel megint megkerdeztem, mert nem emlékezett hogy mit kérdeztem tőle hajnalban, és azt mondta hogy szeptemberben. Na mondom ne mondd már, hogy nem emlékszel rá, meg hogy szeptemberben, amikor fél álomban meg azonnal tudtad hogy tegnap követted be. (félre ne értsétek nem az a bajom hogy bekovette, mert egyébként egy csajrol van szó, hanem kíváncsi voltam mit mond, ha megkérdezem, és ez zavar, hogy megint hazudott.)

2021. febr. 9. 15:02
 132/163 anonim ***** válasza:
69%

Hát nem vagy könnyű helyzetben, főleg, hogy ilyen erőszakos. Mi az, hogy szüleidet hívogatja?! Nagyon gyerek, vagy csak szimplán kattos... bocsánat a kifejezésért.

És akkor mi van, ha a szomszéd városban vagy?! Ez nem kapcsolat. Én már élőben nem találkoznék vele. Hívd fel telefonon, és akadj ki azon, hogy gyanúsítgat téged., kérd ki magadnak. Meg hogy szüleidet zaklatja, akiknek egyébként van jobb dolguk, minthogy az ő hívásit fogadják. És mondd meg neki, hogy vége. Komolyodjon meg, vagy menjen el orvoshoz. Most szerintem le tudod rázni. Ismeretlenül is jobbat érdemelsz. Kérlek tedd így, és ne alazkodj még előtte, neked felé nincs tartozásod, az ilyeneket el kéne zárni az emberektől, tárgyként tekint rád, de te ember vagy, önálló személyiséggel, akarattal. Küldd el kérlek a francia, és tanácsolj neki szakszerű segítséget. Élőben már ne találkozz vele!!! Mi itt leszünk neked, ha vigasztalni kell!! ;) :))

2021. febr. 9. 15:25
 133/163 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Most messengeren írok vele, de ha végez a munkában tuti eljon hozzám és elkezd vitatkozni.
2021. febr. 9. 15:30
 134/163 anonim ***** válasza:
89%

Igen ez lesz, de ne hagyd!!! Hívd fel telefonon, és mondd meg neki ne keressen, nem vagy rá kíváncsi!! Ne jöjjön a házatok elé.

Vagy tudod mit? Ez jobb, kell a francnak a műbalhé. Ezt másold be neki messengerre:

Oké. Nekem most lett elegem belőled. Nem vagyok a tulajdonod, és soha nem is voltam. Ez nem kapcsolat, ami köztünk van. Elbasztad, de majd tanulsz belőle. Többet ne keress. Ha kopogtatni mersz, azonnal hívom a rendőrséget, és a távolságit is elintézem. Itt a bizonyíték arra, hogy többet nem szeretnék veled beszélni. Minden jót!

2021. febr. 9. 15:39
 135/163 anonim ***** válasza:
100%
Ha jót szeretnél magadnak, hiába fáj is, és nem a te stílusod, másold át neki. Azért viselkedik így, mert látja, hogy a légynek sem ártanál. Ne hagyd, esetleg délutánra, estére menj át valahova, semmiképpen ne találkozz vele, semmilyen körülmények között...
2021. febr. 9. 15:41
 136/163 anonim ***** válasza:
100%
30N-ként írtam, amiket írtam, sajnos velem is megtörtént, hogy csak ebből értettek... vagy az erőszakoskodás ment volna a végtelenségig, ha nem küldöm el őket a "fszba"... De mindezek ellenére, hiszek abban, hogy vannak normális férfiak, akik képes arra, hogy normális kapcsolatban éljenek.
2021. febr. 9. 15:44
 137/163 A kérdező kommentje:
Már leirtam neki ezeket csak kicsit hosszabban, a rendőrös sztori nélkül. És annyit írt pont ebben a pillanatban hogy higgadjak le és nem kéne kimenekülni.
2021. febr. 9. 15:51
 138/163 anonim ***** válasza:
83%

Manipulálni próbál, nagyon nehéz csúnya szavakkal nem illetni, de moderálom magam. Írd meg neki:

Vége annak a világnak, hogy te mondod meg, mit hogyan csináljak, mikor hogyan érezzek. Innentől, kész vége, nálam is van egy határ. Ne keress többet nincs miről beszélnünk, hagyj békén. Kívánom, hogy találj egy magadhoz illő lányt, akivel megértitek egymást teljes mértékben, de ez nem én vagyok. Ha keresni mersz, rendőrségi ügyet csinálok belőle. Innentől kezdve mindent zaklatásnak veszek!! És ez a levelem rá a bizonyíték. Minden jót!

Sosem szabad sokat írni. Anno ezt nekem is mondták, és valóban beválik. Nyugodtan fenyegesd be a rendőrséggel, jó nagy bzi, komolyan.

2021. febr. 9. 15:59
 139/163 anonim ***** válasza:
79%
Tényleg küldd el neki azt amit írtam, és menj el estére valahova, légy elérhethetetlen, mert tisztelettel senkire nem lévén, ott fogja nektek csinálni a cirkuszt, egész délután. Nagyon nehéz, két rossz közül kell választanod, de ezzel jobban jársz. Nálam egyszer volt cirkusz, senkire és semmire nem volt tekintettel, az volt az utolsó, hogy élőben beszélgettünk, bármennyire is szerettem. Utána jöttek az éjszakai telefonhívogatasok, persze egyiket sem vettem fel, majd ment neki pár kemény sor... Onnantól vége lett. Tisztességes fiú/férfi nem csinál ilyeneket...
2021. febr. 9. 16:05
 140/163 A kérdező kommentje:
Ez tényleg jó, ahogy leirtad. Ha addigra nem érkezik meg hozzám bemasolom neki mindenféleképpen.
2021. febr. 9. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!