Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elvesztem a maradék önbizalmam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvesztem a maradék önbizalmam is a párom mellett. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2021. febr. 7. 00:53
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/163 anonim ***** válasza:
69%

#98 Én is ilyen vagyok,próbálok tanácsokat adni mert tényleg segíteni szeretnék,erre sokan ugyan úgy reagálnak mint a barátod,vagy is azt mondják hogy mindre tudok valami megoldást,aztán magasról tesznek rá,inkább kinlódnak tovább és siránkoznak.

Tapasztalat alapján mondom hogy te és a barátod teljesen különbözően gondolkodtok,nem jár az agyatok egy hullám hosszon,szerintem ez nem fog változni,ennek a kapcsolatnak sok értelmét nem látom,mondjuk sok nő szereti a kihívást csak azt tudni kell hogy nem lehet mindig győznie.

Most nem azért de te még mindig hiszel a csodákba.

Mondanám hogy tartsatok szünetet aztán majd rá jön hogy ha nem vagy neki akkor már is hiányzol neki,túl könnyen adod magadat.

Egyszerűen neked hiába mond bárki is bármit nem akarod megfogadni,ebből majd az lesz hogy ha végetér ez a kapcsolat csak jobban fogsz szenvedni lelkileg is.

2021. febr. 7. 20:43
 102/163 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó kettő! Miért írjátok ezt?! Ez nem bemondós műsor, hogy azonnal azt teszi, amit írtok. Ez nem így működik.
2021. febr. 7. 20:44
 103/163 anonim ***** válasza:
69%

Én tudom hogy nem az,csak nem értem hogy nincs idejük soha sem megeszélni a dolgokat.

Egy kapcsolatban a legfontosabb szerintem az hogy mindent meg tudjanak egymással beszélni,semelyik fél nem gondolat olvasó,nem el kell futni a probléma elől ha nem szépen meg kell tudni beszélni azt,nem ordibálva ha nem higgadtan,nem egymás szabába vágni ha nem szépen végig hallgatni a másikat.

2021. febr. 7. 20:51
 104/163 anonim ***** válasza:
80%
Én értem, hogy okos vagy, minden tiszteletem főnök, de ez egy folyamát, ami nem megy parancsszóra, hanem formálódik az emberben. Majd ha ő maga rájön, hogy nem tudja "ezt" tovább viselni, és nincs az a felelem vagy visszartó erő, ami miatt eddig nem tette meg, akkor meglépi. Addig nekünk nem kell okoskodni.... szerintem...
2021. febr. 7. 21:05
 105/163 A kérdező kommentje:
Az a baj most is ahogy mondtam neki hogy beszéljünk már, azonnal kérdezte hogy mi bajom van már megint és amikor mondtam neki mi a baj rögtön kiabált hogy elege van az ilyen hülyeségeimből.
2021. febr. 7. 21:11
 106/163 anonim ***** válasza:
100%

#104 Igazad van főnök.

Mindenki a saját maga kárán tanul,én is azon tanultam külföldön is.

2021. febr. 7. 21:18
 107/163 anonim ***** válasza:
100%

#105 Ezek szerint ez számára hülyeség,de amit ő akar vagy mond az nem.

Szuper fickó lehet.

2021. febr. 7. 21:21
 108/163 anonim ***** válasza:
81%
Hiába ignorálod, amit írtam. Bántalmazó kapcsolatban vagy és olyanokat vársz el, amire egy bántalmazó nem képes. Nagyon gyenge a felfogásod.
2021. febr. 7. 21:21
 109/163 A kérdező kommentje:
Lehet gyenge a felfogasom, csak idáig próbáltam nem benne keresni a hibát, mivel az előző kapcsolatomban elég rosszul bántak velem (még ennél is rosszabbul) és folyton azt néztem nem vettem e át valami olyan tulajdonsagot abból a kapcsolatbol, ami miatt párom úgy érezné hogy kalitkaban tartom. (ugyanis velem akkor az történt, hogy megkaptam a rövid pórázom és minden nap a vita ment azon, hogy én miért megyek el a bufebe, miért megyek el a barátnőimmel nézelődni boltokba, miért készítettem magamról képeket, miközben azt mondtam hogy semmit nem fogok csinálni...)
2021. febr. 7. 21:30
 110/163 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom a korosztályában élő normális! mindkét nemet kérdező! Sajnos nem úgy fogsz vele tudni szakítani ahogyan te szeretnéd. Ha tényleg több nővel flörtöl mellette, csak simán be kell jelenteni, hogy ma este már nem alszol ott, és ne keressen. Ha nem nyitott rád, nincs miről beszélni. Lépni kell.
2021. febr. 7. 21:35
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!