Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztem a maradék önbizalmam is a párom mellett. Mit tegyek?
#98 Én is ilyen vagyok,próbálok tanácsokat adni mert tényleg segíteni szeretnék,erre sokan ugyan úgy reagálnak mint a barátod,vagy is azt mondják hogy mindre tudok valami megoldást,aztán magasról tesznek rá,inkább kinlódnak tovább és siránkoznak.
Tapasztalat alapján mondom hogy te és a barátod teljesen különbözően gondolkodtok,nem jár az agyatok egy hullám hosszon,szerintem ez nem fog változni,ennek a kapcsolatnak sok értelmét nem látom,mondjuk sok nő szereti a kihívást csak azt tudni kell hogy nem lehet mindig győznie.
Most nem azért de te még mindig hiszel a csodákba.
Mondanám hogy tartsatok szünetet aztán majd rá jön hogy ha nem vagy neki akkor már is hiányzol neki,túl könnyen adod magadat.
Egyszerűen neked hiába mond bárki is bármit nem akarod megfogadni,ebből majd az lesz hogy ha végetér ez a kapcsolat csak jobban fogsz szenvedni lelkileg is.
Én tudom hogy nem az,csak nem értem hogy nincs idejük soha sem megeszélni a dolgokat.
Egy kapcsolatban a legfontosabb szerintem az hogy mindent meg tudjanak egymással beszélni,semelyik fél nem gondolat olvasó,nem el kell futni a probléma elől ha nem szépen meg kell tudni beszélni azt,nem ordibálva ha nem higgadtan,nem egymás szabába vágni ha nem szépen végig hallgatni a másikat.
#104 Igazad van főnök.
Mindenki a saját maga kárán tanul,én is azon tanultam külföldön is.
#105 Ezek szerint ez számára hülyeség,de amit ő akar vagy mond az nem.
Szuper fickó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!