Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megint elment a maradék önbizalmam. Photo ratinges téma. Ennyire randa lennék?
Távol álljon tőlem a nyavalygás bárminemű szándéka is, de most próbaképp, kíváncsiságból feltettem a fotómat photofeeler karma tesztre (amikor mások pontoznak). Újra társkeresési fázis, kicsit vesztettem az önbizalmamból, próbálom visszatornázni magamat, hogy ne legyek búvalb**ott egy esetleges randin sem. Erre 4.4 Rating...
Tudom, tudom... Butaság erre hagyatkozni, de azért csak rosszul esik az embernek a dolog. Sosem tartottam magamat "húdejópasinak", van önkritikám (5-6 között), de azért ilyen low score. :)
(40F)
Tényleg ennyire gáz? (ha kell privátban küldök képet) :D
Szia!
Ez semmit sem jelent. Az ilyen anonim oldalakon több a komolytalan és csak a szórakozásból ottlévő ember, mit gondolnád. Sőt, biztosra veszem, hogy sokan direkt mindenkit lepontoznak, mert nekik igy esik jól.
Ha gondolod küldj képet nekem, és mondok őszinte véleményt. 22n
Valóban azzal az aspektussal nem is számoltam, hogy azért sok a negatív, "csakazértis" lepontozok, ebben élem ki magam típusú emberke. :)
5-6 közöttire saccoltam magamat, ahogy meg is fogalmaztam azt a bevezetőben. :)
Köszönöm a válaszát mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!