Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kényes téma, mi legyen?
Szeretnék valakivel megismerkedni, bejelöltem facebookon, szeretnék írni neki de nem tudom, mit kéne.
Elég kényes a dolog. Barátnőm ismerőse az illető, akivel össze akarna hozni. A lényeg annyi, hogy ő 24 éves én pedig 26, egyikünknek sem volt párkapcsolata. Igazából nem kellettünk senkinek és remény sincs arra h valaha más lesz a helyzet. Én ezzel már tisztában vagyok, ő még nem egészen. Barátnőm többször emlegetett neki, h miért nem hív meg engem valahova, de mindig azt mondta h miért nem írok én ha akarok valamit.
Szeretnék írni neki de hát a fentieket mégsem írhatom.
Szokott meghívni csajokat valahova, de azok mind ilyen pláza cicák (akik csak bizonyos hasznot remélnek, mivel fényképész), tudom velem nem szívesen menne el bárhova. Szóval az eleve kellemetlen kényszer helyzetem mellett még az is közre játszik h mi van ha még ő is elutasít.
Meg igazából azt sem szeretném h túlságosan beleélje magát, mivel nem tudom h fogom viselni ezt a kényszer dolgot, de azért szeretném megpróbálni, adni neki egy esélyt. Barátnőmmel beszélgettünk erről a múltkor és volt egy elég kegyetlen megszólalása ezzel kapcsolatban, ami eléggé szíven ütött de tudom h igaza volt végülis.
Valakinek lenne ötlete h vehetném fel vele a kapcsolatot?
" h mi van ha még ő is elutasít."
Mi van, ha elutasít? Semmi! Legalább megpróbáltad.
Válassz ki egy szimpatikus képét vagy posztját, és írj neki arról.
"Szia! Gondolom hallottad Julitól, hogy szimpatikus vagy nekem. Szeretnélek jobban megismerni."
Aztán feldobsz egy témát.
Nem szeretnék külső alapján ítélni, ezért szeretném ha ismerkednénk kicsit és utána eldönteni h szimpatikus-e és h esetleg lehetne e több is.
Ennyi idő után már van benne nincs ló jó a szamár is. De hátha valami jó sülne ki belőle, nem lehet tudni.
Óóóóó barátnőm elítél és szerintem le is néz minket emiatt (mondjuk nem ő az egyetlen) szóval nyomatja rendesen, nekem is egyre többet, neki meg szerintem állandóan.
Nem tudom tudnék-e annyira elkeseredett lenni hogy egy számomra (jó esetben minimum) semleges fickónak könyörögjek hogy legalább vacsizzon velem mikor egyrészt tudom hogy nem fűlik hozzá a foga másrészt tudom hogy a külső adottságaimat szégyellné nem szívesen vállalna fel mások előtt.
De ha mindenképp meg akarod próbálni írj úgy mintha tényleg érdekelne és nem ártana ha valahogy némi érdeklődést tényleg tudnál kicsikarni magadból. Írd meg hogy szívesen találkoznál vele hogy megismerjétek egymást mert felkeltette az érdeklődésed.
"Persze ez a nincs ló jó a szamár is, mindkettőnk részéről megvan. :) "
Ennek mi értelme lenne így? Inkább maradnék egyedül ebben a helyzetben...
Én egyszer "estem bele" ilyen kapcsolatba.
Már nagyon össze akart hozni a társaság valakivel, ezért biztatták. Nekem sem jött be nagyon, de annyira úgy látszott, hogy igyekszik. Ki voltam éhezve szeretetre és imponált, azt hittem őszintén gondolja. Összejöttünk.
Aztán jó idő elteltével kiderült hogy ő nem sok mindent érez irántam (távkapcsolat volt, azért derült ki később, én meg közben szépen beleringattam magam a tévhitbe és kötődni kezdtem hozzá).
Ő is inkább plázacicákhoz vonzódott, táncosnőbe volt előttem reménytelenül szerelmes, az exe is csinicsaj volt. Néha megjelent az exe, akkor elvesztette a fejét. Kritizálta a külsőm, a ruháim, mindent. Pedig ő aztán tényleg nem volt Adonisz. Lekövérezett miközben kétnaponta jártam edzőterembe edzeni és utólag nézve jó alakom volt.
Aztán megcsalt egy társaságbeli lánnyal, és még nem is szégyellte, bár már közben is csalt szerintem.
Tehát szerintem nem éri meg, inkább lettem volna egyedül akkor.
28 évesen találtam meg a nagy Őt. Én a helyedben várnék, mert könnyen sérülhetsz egy ilyen kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!