Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus párkapcsolatban is kényes az ex téma?
Én meg hetero férfi vagyok, de nekem is rosszul esne.
Attól még hogy azonos neműek még az érzéseik nem különböznek gyökeresen a miénktől
Hogyafenébe ne lenne kényes.
Kevés leszbikus van, sanszos hogy összefuttok exekkel. Sőt, hogy a jelenlegi párod és a te exeid között is van némi átfedés. Csak elég lemenni egy tematikus bulira, és már ott is a kínos "vajon a fél vagy az egész klub tudja-e, milyen a csajod ruha nélkül" bingó.
Sőt, szakítotok, és már tudod, hogy na, most jön a rész, amikor összejön a Zsuzsival, Évivel, Andival vagy a Sacival, mert kb ők az a típus mint én, és lehet kárörvendően röhögni mert tudod milyen hülyeliba mindhárom.
Ha hasonlítás relatív... ugyebár jó sokan akarnak úgy kinézni mint Shane/Bieber/plázacica/Avril ezekből mind ugyanolyan.
Az ex nevén szólít? Azonnali válóok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!