Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit jelent az, hogy kényes...

Mit jelent az, hogy kényes téma? Miért mondta ezt a srác?

Figyelt kérdés
úgy volt, hogy 3 hónapja ezelőtt kezdtünk jobban megismerkedni egymást és 1x találkoztunk kettesben, elvoltunk, mentünk sétálni és pontosan 3 hónapja megkérdeztem, hogy van-e kiszemeltje, de csak kiváncsiságból, és mondta h nincs bár még nem döntötte el, aztán beszélgettünk szinte mindennap és suliba együtt járunk és mindig megkereste, és ha nem lát, akkor irja az üzenetet nekem, hogy hiányzok neki, szokott rám gondolni, stb stb. majd mostanában hirtelen eszembe jutott erről, és megkérdeztem megint,hogy van-e kiszemeltje és azt mondta hogy van, bár kényes ez a téma. és megkérdezte tőlem, hogy nekem is van-e? mondtam igen(pont ő az, aki tetszik nekem) szerintetek bejövök neki? konkrétan mit jelent az, hogy kényes téma? nem akar beszélni erről, vagy pont én vagyok az, aki tetszik neki?
2013. nov. 27. 19:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem hívd el (igen, -TE-!) randira. :)
2013. nov. 27. 19:59
 2/6 anonim válasza:
szerintem, vagy te vagy az aki neki tetszik, vagy mondjuk pont egy barátnőd, van csalódott már egy lányban és fél hogy megint megbántja vagy valami. gondolkodj el azon hogy egyes helyzetekben hogyan reagált, és gondolkodj el azon hogy ha neked tetszene az a másik akkor mit mondanál és akkor ha nem tetszene. vagy mondjuk beszél egy fiúval erről (ha lehet olyannal aki ismeri is őt, de nincs akkor csak egy barátoddal) hogy a fiuknál ez hogyan van!
2013. nov. 27. 20:05
 3/6 Spongya Bob Kocka ***** válasza:
Én akkor mondom ezt egy lánynak, ha barátként tekintek és egy másik lány tetszik nekem, de vmiért bonyolult a dolog (van vkije, plátói, stb.) és nem akarom részletezni.
2013. nov. 27. 20:07
 4/6 anonim válasza:
szerintem igen
2013. nov. 27. 20:11
 5/6 A kérdező kommentje:

elfelejtettem leírni

én 17/L és hallássérült, ő 19/F halló

egyáltalán neki nem zavarja, hogy hallássérült vagyok. sőt meg is mondta nekem, hogy szimpi vok neki és megkedvelte szimplán. és 1x azt mondta nekem, hogy főnyeremény vok neki (nem tudom, mit higgyek,de nem sietek, kell még idő) azért kérek sok hozzászólást. az eddig kommentelőknek köszönöm szépen! az elsőnek mondom, nem szívesen elhívnám randira, én azt elvárom, hogy ő hívjon! :)ja azt is, hogy szeretne megint találkozni velem. ez már a több mint barátságnál?? :)

2013. nov. 27. 20:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia, több mint barátság ebben biztos lehetsz. Hogy honnan tudom a szituáció egyik fele ismerős. De szerintem várd, meg hogy ő lépjen. ;)

Sok sikert.

Egy siket társad.

2013. nov. 28. 05:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!