Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kényes téma. Szerintetek ez így nem jó? L
Röviden próbálom. Az egyik haverom szakításra adta a fejét. Részben miattam. Részben, mert első komoly kapcsolata, tiniszerelem volt, de több évig tartott.
Neken anno tetszett, de az az igazság, hogy már nem úgy nézek rá. Elmúlt, de nen teljesen, ilyen keserédes az egész, ha csak rágondolok.
Na most. Egyrészt, mert vannak fenntartásaim vele szemben, másrészt, nem akarom, hogy azt beszéljék, hogy elcsábítottam, elszedtem, meg ilyenek, mert rólam soha senki ilyet nem mondott, nem így ismernek, talán mert nem is ilyen vagyok.
Szóval nen akarom, hogy az legyen, hogy én vagyok az elcsábító, mikor az elmúlt hónapokban, lassan 1 éve alig beszéltünk, 2 havonta 5 percet, azt is ha spontán az utcán találkoztunk és kész.
Igazából azt se tudom, hogy mit csináljak... Nem szoknyapecér, mármint nem olyan aki csalja, cserelgeti a csajait. Ez a kapcsolat kifújt, viszont valahogy fintorgok... Nemrég még azt a lány d$gta meg minden... Most meg hozzám közeledne... Ódzkodom az érintésétől, baráti puszitól is, ami ugye neki nem baráti amúgy...
Normális, hogy ilyen fura érzések vannak bennem? Hogy fintorgok?
Ha ket havonta 5 percet beszelgettek, aklor biztos ismered a srac eletet teljesen? Nem eshet az meg, hogy esetleg egy egeszen masik valakit szemelt ki maganak a jelenlegi baratnoje helyett, es nem teged?
Azert az ot perc beszelgetes havi szinten, nem eppen arra vall, hogy annyira rad van mozdulva... ugyhogy kar ezen aggodni, hogy fintorogsz-e vagy sem. Amugy en ha ketsegeim vannak egy lany felol, akkor inkabb nem jovok vele ossze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!