Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megint elment a maradék önbizalmam. Photo ratinges téma. Ennyire randa lennék?

Figyelt kérdés

Távol álljon tőlem a nyavalygás bárminemű szándéka is, de most próbaképp, kíváncsiságból feltettem a fotómat photofeeler karma tesztre (amikor mások pontoznak). Újra társkeresési fázis, kicsit vesztettem az önbizalmamból, próbálom visszatornázni magamat, hogy ne legyek búvalb**ott egy esetleges randin sem. Erre 4.4 Rating...

Tudom, tudom... Butaság erre hagyatkozni, de azért csak rosszul esik az embernek a dolog. Sosem tartottam magamat "húdejópasinak", van önkritikám (5-6 között), de azért ilyen low score. :)

(40F)

Tényleg ennyire gáz? (ha kell privátban küldök képet) :D

2018. okt. 31. 11:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
87%

Küldj egy képet,

40/n

2018. okt. 31. 12:19
 12/27 anonim ***** válasza:
80%

Én 0-t kapnék, szóval te jobb helyzetben vagy.

De 40 évesen nem ártana már kicsit előrébb tartanod...

2018. okt. 31. 12:20
 13/27 anonim ***** válasza:
87%
Ez milyen oldal, meg tudnád adni a linket? Csak mert én is kíváncsi lennék ismeretlenek véleményére, de nem akarom, hogy ismerősök kezébe kerüljön a fotóm, a barátaim meg persze elfogultak.
2018. okt. 31. 12:32
 14/27 anonim ***** válasza:

13.vagyok: jól értem ugye, ez nem egy randioldal, csak véleménymondó?

Huszonéves lány vagyok, egyébként szívesen mondok én is véleményt. Nem vagyok bunkó, de őszinte leszek

2018. okt. 31. 12:33
 15/27 anonim ***** válasza:
83%

Én is használom az oldalt, baromi sokat számít a fotó minősége.

És igen, sokan vannak, akik nem jó fejek, hanem csakazértis lepontoznak, mert nekik ettől lesz nedves/erre áll fel.

Ha gondolod, küldhetsz nekem is képet, aztán elmondom, hogy én mi alapján pontoznám pf-en (mondjuk nem éppen a te korosztályod vagyok).

2018. okt. 31. 12:46
 16/27 anonim ***** válasza:
82%
photofeeler.com
2018. okt. 31. 12:58
 17/27 anonim ***** válasza:
91%
Az ilyen rating-es helyeken sokszor túl kritikusak az emberek. Pl. a r/truerateme, én szinte mindig magasabb pontszámot adok az ott lévőknek, csakhogy ott azt hiszik, hogy a túlzott kritikusság egyenlő az őszinteségnek. Adrien Brody-t ha jól emlékszem 4-re értékelték, ami egy vicc. Másrészt lehet, hogy csak előnytelen képeket csinálsz magadról, vagy élőben jobban nézel ki, amihez még hozzájön a kisugárzás. Ha meg valóban 10/4 vagy akkor - bár ezt könnyű mondani - sincs veszve semmi szerintem. Nekem már tetszett olyan, akinek a többség 3-4 pontot adott, én meg hihetetlenül vonzónak láttam az illetőt. Szóval ne hidd el rögtön, meg ne hagyd, hogy túlzottan befolyásoljon az egész.
2018. okt. 31. 13:16
 18/27 anonim ***** válasza:
87%

#17 vagyok, egyébként küldj képet, mondok véleményt.

23/L

2018. okt. 31. 13:19
 19/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, aki "ratingelt" + a hozzászólásokat. Elég feedbacket és kritikát kaptam.

Köszönöm még egyszer! :)

2018. okt. 31. 13:24
 20/27 anonim ***** válasza:

Ha gondolod, küldj képet.

Az nem lehet, hogy nem nagyjából a te korosztályodat jelölted be, hogy őket keresed?

Mert pl. ha 40 éves embert osztályoz egy 20 éves csaj, bizony kritikusabb lesz vagy lehet, mint mondjuk egy 35 éves. Ha csak nem vagy egy Colin Farrel.

2018. okt. 31. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!