Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megint elment a maradék önbizalmam. Photo ratinges téma. Ennyire randa lennék?

Figyelt kérdés

Távol álljon tőlem a nyavalygás bárminemű szándéka is, de most próbaképp, kíváncsiságból feltettem a fotómat photofeeler karma tesztre (amikor mások pontoznak). Újra társkeresési fázis, kicsit vesztettem az önbizalmamból, próbálom visszatornázni magamat, hogy ne legyek búvalb**ott egy esetleges randin sem. Erre 4.4 Rating...

Tudom, tudom... Butaság erre hagyatkozni, de azért csak rosszul esik az embernek a dolog. Sosem tartottam magamat "húdejópasinak", van önkritikám (5-6 között), de azért ilyen low score. :)

(40F)

Tényleg ennyire gáz? (ha kell privátban küldök képet) :D

2018. okt. 31. 11:51
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
48%
Tegnap egy 30 éves, ma egy 40. Holnap jöhetnek az önbizalomhiányos nyuggerek, basszus
2018. okt. 31. 13:41
 22/27 anonim ***** válasza:

Nekem is jöhet kép.

30N

2018. okt. 31. 13:49
 23/27 anonim ***** válasza:

Én is megnéznélek (no homo) :)

32/f

2018. okt. 31. 13:54
 24/27 anonim ***** válasza:
Amúgy mi történik, ha meleg pasi nézi meg a képét? Megbssza valami fantom? És egy meleg pasi valósabb képet ad, ő vonzódik a férfiakhoz. Az, hogy valaki, akinek soha nem kell a fejét péniszközelben tudnia mit mond, irreleváns.
2018. okt. 31. 15:04
 25/27 anonim ***** válasza:
Küldj képet :)
2018. okt. 31. 16:53
 26/27 anonim ***** válasza:
Kérek képet én is :)
2018. okt. 31. 20:12
 27/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de ahogy 19-es hsz-ben megfogalmaztam elég volt a feedback. Summa: Sok pozitív visszajelzést kaptam. :)

Kicsit mellre szívtam ezt a ratinget. :D

2018. nov. 1. 02:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!