Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztem a maradék önbizalmam is a párom mellett. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2021. febr. 7. 00:53
122/163 anonim válasza:
21:51, szerintem neked kéne elmenned.... komolyan.
123/163 anonim válasza:
#122 Miért mondasz neki ilyet?
Csak egy jó tanácsot adott,legalább az előző kapcsolatát is meg tudná beszélni a dokinál,ez csak előnyére válhat.
124/163 A kérdező kommentje:
Most a családi hátterem nem igazán tartozik ide, de ha már így feljott, akkor hozzatennem hogy engem úgy neveltek, hogy még a rossz emberekben is megtalaljam a jót. Lehet szó akármilyen bűnözőről. Mindenkinek van gyenge pontja és, ha azt megtalálja egy másik ember abból kitalalhatja mi az illető jó tulajdonsága.
2021. febr. 7. 22:14
125/163 A kérdező kommentje:
Ezért is írtam, hogy naiv vagyok...de ezen egyszerűen nem tudok változtatni.
2021. febr. 7. 22:17
126/163 anonim válasza:
Mindenen lehet változtatni csak akarni kell.
127/163 anonim válasza:
Mondjuk 15 éves kisgyerekként még nem a kapcsolatosdin kellett volna hogy járjon az eszed, hanem a Barbikon.
129/163 A kérdező kommentje:
Ma reggel hazahozott mielőtt ment dolgozni, minden cuccomat hoztam magammal, és annyit mondtam neki miután kiszalltam az autóból hogy "mondd meg miért érné meg veled maradnom?" itt egymásra néztünk és csak annyit mondtam, hogy "jó munkát, drágám!" aztán racsuktam az ajtót. (nem szoktam becezgetni sűrűn). Úgyhogy, ha végez a munkával valószínűleg jön majd értem, de mivel már 2 napja mondogatom neki, hogy itthon szeretnék maradni ezért valószínűleg sejti, hogy nem akarok visszamenni hozzájuk. Kicsit idegesen indult el. 😅
2021. febr. 9. 06:53
130/163 anonim válasza:
Szurkolok neked!!! :))
Ha látja rajtad, hogy nem "félsz", határozott vagy, akkor egy fokkal könnyebb dolgod lesz. ;)
Ma te már ugye nem szeretnél hozzá visszamenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!