Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztem a maradék önbizalmam is a párom mellett. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2021. febr. 7. 00:53
111/163 anonim válasza:
#109 Úr isten.
Remélem a következő kapcsolatod már rendes lesz.
Nem is értem azokat a nőket akiket rövid pórázon lehet tartani,el sem tudom képzelni mit érezhetnek?
112/163 A kérdező kommentje:
Őszintén...nagyon 💩
2021. febr. 7. 21:40
113/163 A kérdező kommentje:
A legrosszabb ellenségemnek sem kívánnék egy olyan párkapcsolatot.
2021. febr. 7. 21:40
114/163 anonim válasza:
Meddig tartott az a kapcsolatod?
115/163 anonim válasza:
Pont most találtam. 🤣
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
116/163 A kérdező kommentje:
#114 1 év és 1 hónapig
#115 ez jó 😂😂😂
2021. febr. 7. 21:47
117/163 anonim válasza:
Az nem semmi,gondolom ő is idősebb volt nálad?
119/163 anonim válasza:
Extragyenge a felfogásod. Nem érted meg, hogy egyszerűen olyan típussá nevelt a családod, aki mágnesként vonzza a bántalmazókat. Ezért vannak ilyen kapcsolataid és ezért nem tudsz belőlük kilépni. Sürgősen pszichoterápiára kellene menned, de persze ezek után nem gondolom, hogy ezt megértenéd.
120/163 anonim válasza:
Jól írják előttem,szerintem is menj el egy pszichológushoz,ha esetleg nem tetszik keress egy másikat.
Lehetőség hogy ezeket tényleg be vonzod magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!