Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudna egy duci lány ismerkedni?

Figyelt kérdés

Ti járnátok kövér lánnyal? ( nem teszek fel képet !!! )

Nem vagyok csunya, de nagyon szép sem, tiz évig normális alkatom volt, de most duci vagyok, ( egy gyógyszertől )

Szerintetek feltegyem igy magam ismerkedős portálra? Ott annyi a deszka nagymellű csaj, és normális pasikat alig látni.

2010. aug. 15. 09:59
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
ha elfogadod a valóságot, nem teszel is fel kérdést, és aki elfogadja a valóságot az ki is van békülve vele.
2010. aug. 15. 11:24
 52/63 A kérdező kommentje:

11: 22 igazad van. Ne haragudj.

Köszi :D

Meg fogom nézni az oldalt.

Sokat segitettél.

2010. aug. 15. 11:29
 53/63 anonim ***** válasza:

-vágóhíd környéke

-kifőzde környéke

-éttermek környéke

és még minden hely, ahol sok kaja van.

enjoy

2010. aug. 15. 11:50
 54/63 anonim ***** válasza:

amíg nem teszel semmit érte hogy csinosabb légy addig fölösleges segíteni neked

1.fényesíted a helyzeted közben tudod hogy nem jó csak véded magad

2.lenézed a vékony nagymellűŁányokat holott csak irígykedsz mert te is vékonya karsz lenni.

3.gyógyszert lehet váltani

4.szolni lehet az orvosnak emert neki nem az a célja hogy tönkretegye az életed

5.reménykedni reménykedhetsz a 10%-ban de te is tudod hogy az kevés

2010. aug. 15. 11:51
 55/63 JulesM111 ***** válasza:
Kedves kérdező, szabad tudni, hogy mennyi évet éltél már csini csajsziként, és mennyit "picit ducin"? Hogyan alakult a szerelmi életet nagycsöcsű deszkalányként, és hogyan "duciként"?
2010. aug. 15. 11:57
 56/63 anonim ***** válasza:
Sztem a vagohidon
2010. aug. 15. 12:28
 57/63 anonim ***** válasza:
Én csak annyit mondok hogy nálam egy vékony lány szép viszont egy duci lány vonzó :)
2010. aug. 15. 14:13
 58/63 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én is molett nő vagyok, és teljesen megértelek. Bár az én nézetem másabb mint a tiéd. Én teljes mértékben meg vagyok magammal elégedve, nem zavar a súlyom sem, csúnya sem vagyok, és voltak már pasijaim, és elég sokan udvarolnak. Hidd el, nem számít a súlyod, ha a kisugárzásod mást mutat. Azokkal pedig akik ócsárolnak ne foglalkozz, mert éppen egy nagyon vékony is lehet olyan undorító, mint egy nagyon kövér.

Regisztrálj a teltlanyok.com oldalra, ahogyan az egyik válaszoló is ajánlotta, tényleg jó oldal. És sok sikert neked!

19/N

2010. aug. 15. 17:27
 59/63 anonim ***** válasza:

1. Fogyj le.

2. Aki soványabb nálad az nem biztos hogy deszka.

3. Ne csirkecombot egyél "gyógyszer"-nek

2010. aug. 15. 17:31
 60/63 A kérdező kommentje:

Kedves kérdezők.

Nem dőlők be a provokativ kérdéseknek.

Senkinek semmi köze hozzá mikor hány kiló voltam. Elég ha én tudom.

Nem irigykedem egy nőtársamra sem. Csak feltettem egy kérdést, és ezek a válaszok.

Rendkivűl tanulságos.

2010. aug. 15. 18:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!