Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudna egy duci lány ismerkedni?
Ti járnátok kövér lánnyal? ( nem teszek fel képet !!! )
Nem vagyok csunya, de nagyon szép sem, tiz évig normális alkatom volt, de most duci vagyok, ( egy gyógyszertől )
Szerintetek feltegyem igy magam ismerkedős portálra? Ott annyi a deszka nagymellű csaj, és normális pasikat alig látni.
11: 22 igazad van. Ne haragudj.
Köszi :D
Meg fogom nézni az oldalt.
Sokat segitettél.
-vágóhíd környéke
-kifőzde környéke
-éttermek környéke
és még minden hely, ahol sok kaja van.
enjoy
amíg nem teszel semmit érte hogy csinosabb légy addig fölösleges segíteni neked
1.fényesíted a helyzeted közben tudod hogy nem jó csak véded magad
2.lenézed a vékony nagymellűŁányokat holott csak irígykedsz mert te is vékonya karsz lenni.
3.gyógyszert lehet váltani
4.szolni lehet az orvosnak emert neki nem az a célja hogy tönkretegye az életed
5.reménykedni reménykedhetsz a 10%-ban de te is tudod hogy az kevés
Kedves kérdező!
Én is molett nő vagyok, és teljesen megértelek. Bár az én nézetem másabb mint a tiéd. Én teljes mértékben meg vagyok magammal elégedve, nem zavar a súlyom sem, csúnya sem vagyok, és voltak már pasijaim, és elég sokan udvarolnak. Hidd el, nem számít a súlyod, ha a kisugárzásod mást mutat. Azokkal pedig akik ócsárolnak ne foglalkozz, mert éppen egy nagyon vékony is lehet olyan undorító, mint egy nagyon kövér.
Regisztrálj a teltlanyok.com oldalra, ahogyan az egyik válaszoló is ajánlotta, tényleg jó oldal. És sok sikert neked!
19/N
1. Fogyj le.
2. Aki soványabb nálad az nem biztos hogy deszka.
3. Ne csirkecombot egyél "gyógyszer"-nek
Kedves kérdezők.
Nem dőlők be a provokativ kérdéseknek.
Senkinek semmi köze hozzá mikor hány kiló voltam. Elég ha én tudom.
Nem irigykedem egy nőtársamra sem. Csak feltettem egy kérdést, és ezek a válaszok.
Rendkivűl tanulságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!