Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudna egy duci lány ismerkedni?

Figyelt kérdés

Ti járnátok kövér lánnyal? ( nem teszek fel képet !!! )

Nem vagyok csunya, de nagyon szép sem, tiz évig normális alkatom volt, de most duci vagyok, ( egy gyógyszertől )

Szerintetek feltegyem igy magam ismerkedős portálra? Ott annyi a deszka nagymellű csaj, és normális pasikat alig látni.

2010. aug. 15. 09:59
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:

Mit jelent, hogy "duci"? Ezt sajnos nem tudtam sose behatárolni. "Van rajta mit fogni?" Egyébként nyugodtan tedd fel magad ismerkedős portálra, persze AKTUÁLIS képpel, mert a fiúk se szeretik, ha átb.sszák őket.

By the way: mit jelent az számodra, hogy normális pasi?

2010. aug. 15. 10:03
 2/63 anonim ***** válasza:
ha gondolod velem ismerkedhetsz:D nekem a ducibb lányok jönnek be inkább. De nyugodtan felrakhatod magad ilyen terskereső oldalakra lehet lassan de csak fogsz találni valaki. Ne add fel.
2010. aug. 15. 10:03
 3/63 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha nincs ellenedre a netes ismerkedés, akkor regisztrálj ide: [link] :)

Megkérdezhetem, hogy hányas ruhaméretet hordasz? Amúgy én is egy duci lány vagyok.

Sok sikert :)

2010. aug. 15. 10:05
 4/63 anonim ***** válasza:

megértem a helyzeted. én 15 éves koromig szedtem gyógyszereket. sajnos szükség volt rá. tudod a lényeg az önbizalom. engem is nagyon felfújt a gyógyszerem és nagyon duci voltam. amire figyelj, hogy mindíg pontosan szedd, és úgy hagyd abba, ahogy az orvos javasolja. ne hamarabb. én magamtól hagytam abba, egyik napról a másikra. nagyon hirtelen fogytam le és a bőr a hasamon nem bírta tartani az ütemet, ezért egy picit megereszkedett...

L/18

2010. aug. 15. 10:07
 5/63 JulesM111 ***** válasza:
4%

Szia!

Én nem lennék együtt kövér lánnyal, mert agyonnyomna xD

Hol tudsz ismerkedni? Minden olyan helyen, ahol beférsz az ajtón xD

Netes ismerkedősre csakis aktuális képpel menj. Így legalább gyorsan ki tudod szűrni azt, hogy tetszel vagy sem a hímeknek.

2010. aug. 15. 10:07
 6/63 anonim ***** válasza:
3%
nem nyavalyogni kell hanem lefogyni, nem olyan nehéz aminek hallatszik.
2010. aug. 15. 10:08
 7/63 A kérdező kommentje:

Duci, vagyis kövér. 168 magas, 80 kg. 42 es ruhaméret.

Vékony derék vastag combok, tul sok has, szép mellek.

Állitólag jó az izlésem.

Két éve hiztam meg egy gyógyszer " hatására", és nem tudok lefogyni ,bármennyit mozgok.

Mit értek normális pasi alatt?

Akivel megbizik bennem, aki kitart mellettem, ( vagyis elfogad a hibáimmal együtt, mint ahogy én is elfogadom őt ) akivel közösen tudom épiteni a kapcsolatot, aki nem kövérez le, akivel jó a szex, és aki megeszi a főztömet. ( jól főzök )

Nincsenek nagy igényeim ,vagy igen?

2010. aug. 15. 10:11
 8/63 A kérdező kommentje:

Jules M111

Tetszik az őszinteséged :D megértelek.

Tulajdonképpen én nekem is nehéz elfogadni magam, mert csak az utóbbi két évben vagyok ilyen.

De a szexben nem számit, lehet ,hogy még nem próbáltad!!

:D

2010. aug. 15. 10:13
 9/63 anonim ***** válasza:
kép kéne ide,mert így nehéz elképzelni.........max kitakarod a fejed,ha nem akarod,hogy felismerjenek
2010. aug. 15. 10:14
 10/63 anonim ***** válasza:

Ugyan ott, ahol a vékony és pálcika lányok. Sokan vannak, akik preferálják a "duci" hölgyeket.

Amúgy mindent megtettél a fogyásért? Persze egészséges határokon belül.

2010. aug. 15. 10:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!