Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudna egy duci lány ismerkedni?
Ti járnátok kövér lánnyal? ( nem teszek fel képet !!! )
Nem vagyok csunya, de nagyon szép sem, tiz évig normális alkatom volt, de most duci vagyok, ( egy gyógyszertől )
Szerintetek feltegyem igy magam ismerkedős portálra? Ott annyi a deszka nagymellű csaj, és normális pasikat alig látni.
És te se haragudj, ha megbántottalak.
Ez csak azt mutatja, hogy nem olyan egyértelmű minden, ahogy szeretnénk látni.
4,5 éve van párom. Ne add fel, neked is lehet. Én netes társkeresőn ismertem meg, imád engem kövéren.
20/L
Melyikre gondolsz, ?
1Nem ,nem tudok gyógyszert váltani, örökletes betegség miatt.
2.Hormonproblémákat okoz, ami miatt ,nem az a tipikus duci vagyok, de tul kövér se vagyok.
3.Tudom ,hogy a világ 90 százaléka a vékony lányokat szereti.
4.És igen, sportolok. Bár sportolhatnék többet is.
5.Nem vagyok vékony, de XXL sem.
6. Elfogadom a valóságot, csak nem vagyok kibékülve vele.
Köszi, mostmár abbahagyhatjátok a kritizálást.
Melyik kérdésre nem válaszoltam?
Szerintem meg pontosan az van, hogy nem fogadod el a valóságot, és ezzel annyira, de annyira ki vagy békülve...
Nemrég még ördögi körökről írtál, hogy leülsz a tévé elé és zabálsz. Ezen nincs mit szépíteni. Nem kell a szaros PC (politically correct) duma, hogy "testsúly problámákkal küszködő, az élelmiszerfogyasztási élvezetnek igencsak hódoló lány vagy"... Nem. El kell fogadni, hogy ez van. Csak talán csak nem AKAROD! Ettől te lehetsz egy tök kedves lány, mindenki odavan érted, de attól, hogy szépítgeted, hogy "duci" vagy... Bizony, semmi nem fog változni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!