Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudna egy duci lány ismerkedni?
Ti járnátok kövér lánnyal? ( nem teszek fel képet !!! )
Nem vagyok csunya, de nagyon szép sem, tiz évig normális alkatom volt, de most duci vagyok, ( egy gyógyszertől )
Szerintetek feltegyem igy magam ismerkedős portálra? Ott annyi a deszka nagymellű csaj, és normális pasikat alig látni.
hát.. nekem teccenek a jó vékony csinos csajok
de nem vagyok ellen annyira ha 5-6 kiló van rajta felesleg..
de ha ott tartunk hogy hogy 10-15 az így hallásilag nem jön be és nem is járnék vele de mindenkin máshogy helyezkednek el azok a kilók
biztosnem akarsz képet feltenni? :S
Kedves kérdező, rossz a kérdéses xD. Nem kövér lány, hanem csak telt, molett, vagy duci. A kövér tömege 3 számjegyű xD.
Majdnem 170cm vagy, erre még felkapsz egy csini tűsarkút, és egy olyan öltözetet, ami nem emeli ki a hasadat, hanem csak a melleidet, és máris szűk lesz a nadrágunk, azonnal elfelejtkezünk a kilókról, főleg ha ehhez még társítasz egyremek kisugárzást, és önbizalmat.
Nehezen értem én ezt, ha zavar a testsúlyod minek eszel valamit?
Korábban a rengeteg koffein jó sok pattanást váltott ki. Nem mondom akad még most is, de jóval kevesebb. Letettem a kávét, néha még iszok energiaitalt, de jóval kevesebbet, heti 1-2 (és nem heti 14).
Hidd el, tennék fel ha lenne. De nincs. Vékony valahol van ,de most nem akarom előszedni. Pedig azok jó képek. :D
Szegény himek, vagyis nem tehetnek róla, de ez előitélet!
Hallásból elutasitják a lányt, pedig lehet normális is.
De azt gondolom, nem tudna engem boldoggá tenni az a pasi, aki " hallásból " itél.
Ki a francnak kell egy duci lány?Lóg rajta a zsír jobbról,lóg rajta a háj balról,szét van folyva mint egy mangalica.Ráadásul az ágyban se lesz fürgébb,csak fekszik mint a nagyalföld.Reggelire megeszik egy fél lovat,ebédre egy fél disznót,vacsorára meg lenyeli a hűtőszekrényt keresztbe.Nyáron egyfolytában izzad mint a vemhes kanca,és az alakja olyan mint egy túlméretezett puffasztott rizsszem.
Még szerencse hogy te kivétel vagy.Persze hogy felrakhatod magad ismerkedős portálra.Ismerek olyan férfit,akinek kifejezetten a duci lányok jönnek be,és le sem állna vékony nőkkel.És nem ő az egyetlen.
Jules M111
ezért küldök egy " ölelősmileit".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!