Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudna egy duci lány ismerkedni?

Figyelt kérdés

Ti járnátok kövér lánnyal? ( nem teszek fel képet !!! )

Nem vagyok csunya, de nagyon szép sem, tiz évig normális alkatom volt, de most duci vagyok, ( egy gyógyszertől )

Szerintetek feltegyem igy magam ismerkedős portálra? Ott annyi a deszka nagymellű csaj, és normális pasikat alig látni.

2010. aug. 15. 09:59
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 A kérdező kommentje:

@ka. nincs harag . )

de legközelebb számolj háromig, mielőtt leirsz valamit. Te dolgod, te izlésed. :D

Mint már irtam, hiába a sport, a gyógyszer mellékhatás miatt. De sportolok.

Heti kétszer uszom, és tornázom is.

2010. aug. 15. 10:50
 32/63 anonim ***** válasza:

te kedves kérdező, a 10:32esnek nem kell szerintem ilyet irni, mert talán neki más az izlése és csak őszinte veled, sőt a te javadra válik az ha látod hogy mindenki nem borul a térded elé, és veled nem csak a duciság baj, hanem az a legnagyobb gond, hogy ha nem azt kapod amit elvársz az emberektől (pl nem vagy duci, stb csini is lehetsz) máris jelentéktelen alanynak veszed és nem állnál vele szoba! érted ugye hogy nem csak duci vagy hanem még nagyképű is!

Én személy szerint a vékony, karcsú csinos lányokat szeretem, és általánosságba minden férfi, és az javaslom ne azt várd hogy az emberek megsajnáljanak amiért ilyen vagy és ne azt várd hogy mindenki bókoljon neked, habár lehet, hogy sokan nem úgy gondolják, hanem TEGYÉL magadért, és fogyozzál. Ha nem tudsz fogyni egészségesen, akkor qurvára egészségtelenül fogyozzál mert nem habos torta az élet, és a céljaidért áldozatot is kell hoznod.

Sajnálom ha megbántottalak vele, és hogy csúnyát irtam, de ez a valóság.

2010. aug. 15. 10:53
 33/63 anonim ***** válasza:

és orvosod mondott már rá valamit? gyógyszert nem tudsz cserélni?.

mellesleg vannak olyan pasik akik kimondottan csak a ducibbakra buknak de azért lássuk be a helyesebb pasik vékonyabbakra utaznak

ha nem is mindegyik de 90%_a tuti

2010. aug. 15. 10:53
 34/63 anonim ***** válasza:
úszással nemfogsz sokat leadni szerintem,de lényegtelen..amúgy szeded még a gyógyszert?mert ha igen,akkor lehet,hogy abba kéne hagyni,és egy másikat feliratni a dokival...fogamzásgátlóról van szó?
2010. aug. 15. 10:54
 35/63 A kérdező kommentje:

Duci is vagyok ,meg nem is. , és azért irtam a kérdést, mert most bizonytalanodtam el. Ha nem igy lenne, fel se tettem volna kérdésbe!

Aranyosak vagytok.

( ölelősmilei)

mennem kell.

2010. aug. 15. 10:55
 36/63 anonim ***** válasza:
És máris ne kritizáld a vékony lányokat hogy lelkibetegek vagy sem, mert egyénektől függ minden. És ezzel csak mutatod hogy mennyire menekülsz saját magadtól és másokban keresed a hibát.
2010. aug. 15. 10:55
 37/63 anonim ***** válasza:

akkor mostmár döntsd már el hány kiló felesleg van rajtad

duci meg nem is..

2010. aug. 15. 10:56
 38/63 A kérdező kommentje:

10: 53

Láttad, hogy mit irtam ki... az ő izlése. Tévedsz, ha azt gondolod, hogy nem szeretem az öszinteséget, de attól még nem kell általánositani.

Az, hogy ahogy irod, ez a valóság, és a 90 százaléka a férfiaknak, csak a 40 es derékbőségű lányokat veszi észre, a létfenntartó és ösztönét igazolja, ezt sugallja neked, neki, mindenkinek, ez a te bajod.

TANULT TEHETETLENSÉG.

Hát nincs adatom, de azért van jó tiz százalék, aki duci, és mégis egészséges élete van. Sőt, ez méginkább arra sarkall engem.

Mostmár tényleg mennem kell.

Puszi mindenkinek a válaszért :D smile

2010. aug. 15. 11:03
 39/63 A kérdező kommentje:
10: 55 Kénytelen vagyok .
2010. aug. 15. 11:06
 40/63 anonim ***** válasza:
Nem értem az egészet, mert én ajánlottam több lehetőséget, tényleg rendes válaszokat írtam, de mintha nem is érdekelné a kérdezőt a saját kérdésére kapott válasz. Semmibe vette szinte amit írtam. És az itt kialakult helyzetből ítélve, talán nem is volt igazán kíváncsi arra volt kíváncsi, hogy hol tud ismerkedni, hanem csak egy ducik kontra vékonyak vita témát akart kirobbantani. De ezt tényleg csak azért írom, mert a rendes válaszokra semmit nem reagált.
2010. aug. 15. 11:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!