Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudna egy duci lány ismerkedni?

Figyelt kérdés

Ti járnátok kövér lánnyal? ( nem teszek fel képet !!! )

Nem vagyok csunya, de nagyon szép sem, tiz évig normális alkatom volt, de most duci vagyok, ( egy gyógyszertől )

Szerintetek feltegyem igy magam ismerkedős portálra? Ott annyi a deszka nagymellű csaj, és normális pasikat alig látni.

2010. aug. 15. 09:59
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
lehet akármilyen normális ha undorodom attól hogy hogy néz ki.
2010. aug. 15. 10:32
 22/63 A kérdező kommentje:

10: 31

: D ))

2010. aug. 15. 10:34
 23/63 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is olyan kaliberű lány vagyok mint te. :)

Csak én 170cm vagyok a 80 kg-hoz, hat éve vagyok együtt a párommal, aki 185cm magas 70kg tehát sokkal vékonyabb nálam, de nagyon jóképű fiú, normális, kedves, szeretetreméltó. ^^

Nem szereti a vékony lányokat.

Csak azért írtam le, hogy lásd nem csak a manöken csajoknak lehet esélye a szerelemre. ;)

22/l

2010. aug. 15. 10:37
 24/63 A kérdező kommentje:
10: 32 @ka. elhagyhatod a fedélzetet. akkor se állnék veled szóba, ha nem lenne más férfi a földön.
2010. aug. 15. 10:37
 25/63 anonim ***** válasza:

figyejj bocs ha bunkó voltam .

szókimondó vagyok.

de miért itt vagy most?. ahelyett hogy kiírnád a kérdésed már neten kereshettél volna vm aerobikot és otthon egyedül zene mellett csinálhatnád

nem?

2010. aug. 15. 10:41
 26/63 A kérdező kommentje:
A kövér, duci lányok, sokkal optimistábbak, kreativabbak, nem anorexiások,és lelkibetegek, mint a deszkák! : D
2010. aug. 15. 10:43
 27/63 anonim ***** válasza:

most akkor kövér akarsz maradni?..

mert ahogy bizonygatod hogy a ducik jobbak ez jön le erről

előbb írtad hogy bánt

..

2010. aug. 15. 10:44
 28/63 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen optimistábbak, ráadásul ha ők is küzdenek komplexussal a súlyuk miatt, akkor mivel jobbak?

Vékony lányok között is akad aki alkatilag olyan. Kiegyensúlyozottak ők is eléggé. :D

2010. aug. 15. 10:48
 29/63 anonim ***** válasza:
Ha az ember gyógyszerektől hízik meg, azt nem olyan könnyű leadni. Nem azért hízott meg mert sokat evett, tehát hormonálisan van gondja. Mondjuk attól még tényleg lehet mozogni, tornázni, először fáj mindened az izomláztól, de aztán már hiányzik a napi torna, ha kihagyod. :)
2010. aug. 15. 10:48
 30/63 anonim ***** válasza:

na látod

nem csak én mondom ezt

2010. aug. 15. 10:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!