Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudna egy duci lány ismerkedni?
Ti járnátok kövér lánnyal? ( nem teszek fel képet !!! )
Nem vagyok csunya, de nagyon szép sem, tiz évig normális alkatom volt, de most duci vagyok, ( egy gyógyszertől )
Szerintetek feltegyem igy magam ismerkedős portálra? Ott annyi a deszka nagymellű csaj, és normális pasikat alig látni.
10: 31
: D ))
Szia!
Én is olyan kaliberű lány vagyok mint te. :)
Csak én 170cm vagyok a 80 kg-hoz, hat éve vagyok együtt a párommal, aki 185cm magas 70kg tehát sokkal vékonyabb nálam, de nagyon jóképű fiú, normális, kedves, szeretetreméltó. ^^
Nem szereti a vékony lányokat.
Csak azért írtam le, hogy lásd nem csak a manöken csajoknak lehet esélye a szerelemre. ;)
22/l
figyejj bocs ha bunkó voltam .
szókimondó vagyok.
de miért itt vagy most?. ahelyett hogy kiírnád a kérdésed már neten kereshettél volna vm aerobikot és otthon egyedül zene mellett csinálhatnád
nem?
most akkor kövér akarsz maradni?..
mert ahogy bizonygatod hogy a ducik jobbak ez jön le erről
előbb írtad hogy bánt
..
Nem feltétlen optimistábbak, ráadásul ha ők is küzdenek komplexussal a súlyuk miatt, akkor mivel jobbak?
Vékony lányok között is akad aki alkatilag olyan. Kiegyensúlyozottak ők is eléggé. :D
na látod
nem csak én mondom ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!