Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes nők miért ennyire igénytelenek önmagukkal szemben (is)?

Figyelt kérdés

Rendszeresen olvasom a rovatot, és elképeszt néha. 20-30 éves "nők" vannak olyan problémákkal mint pl hogy a párjának büdös a farka, vagy megverte mit csináljon, vagy ki akarja fizettetni a büntetést vele, meg hogy impotens lett, rossz a szex, soha nem volt orgazmusa stb...

Egyszerűen nem értem, hogy egyes nők miért adják ennyire alul. Mi vonzza őket vajon az ilyen sokadrangú senkiházi pasikhoz.

Számomra ez hihetetlen.

2020. dec. 21. 09:41
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:

Nem vagyok mentálisan gyenge, és pláne nem "vergődtem". Ilyen faék egyszerűségű és rosszindulató embereket nagyon jó eséllyel már úgy nyomnék el, mint más a cigicsikket. :) Nem rosszindulatból mondom, hanem tapasztalat. Szerintem, ha az irományom után te ilyenen vered itt magad, hogy te nem értheted, mert olyan erős jellem vagy, az nem árul el túl sok jót, vagy túl nagy mentális egészséget.

Nehogy már egy tizenéves kori bohóckodás miatt határozd meg, hogy egy lassan 30 éves ember mennyire erős jellem. Bár, felőlem aztán megteheted, csak a kérdés, hogy mennyire valós.

Pont, hogy ott volt mögöttem a neveltetésem, sikereim, szociális hátterem, családom, sikerélményeim (megannyi van), éppen ezért még ha fiatalon, naivan, jóindulatomat kihasználva be is húzott a csőbe egy bántalmazó, így is hamar és szilárdan kiléptem belőle és felépítettem egy normális, boldog életet.

2020. dec. 21. 11:49
 42/69 A kérdező kommentje:

#41 te vajon mit értettél félre? :D

Ki bántott , mesélj. :)

Direkt kértem, hogy köpködés nélkül.

Látom a kérdést sem sikerült értelmezni, és jössz valami vélt sérelemmel ami a kérdés közben érhetett.

Amúgy vicces...

2020. dec. 21. 11:53
 43/69 anonim ***** válasza:
96%

39-es vagyok, azt még hozzátenném, hogy sok barátnőm van, aki vágyna az orális szexre, de fél, hogy "nincs rendben" lent. A többség attól fél, hogy rosszul néz ki, vagy büdös.

Nem tudom, hogy férfiak közt ilyen aggályok felmerülnek-e.

Meg a nőkbe van egy ilyen belénk nevelt szégyenérzet a testünk miatt. A kövér kisfiúk az oviban agresszívak voltak, a kövér kislányok magányosak. Pedig mindkettőt bántották, de a srácokról lepergett. Aztán 10 évesen a nagyid beszól, hogy vegyél fel hosszabb nadrágot, ne a cicamintás, normális méretű short legyen rajtad, mert jönnek férfirokonok (és nem a férfirokonokat bassza le, hogy ne nézegessék a 10 éves kislányt). 12 évesen felnőtt férfiak beszólogatnak az utcán, hogy de jól nézel ki, szállj be az autómba, hazaviszlek. A menzesz tényét rejtegetni kell minden férfi elől, mert csúnya, rossz dolog. (Olvastam olyan véleményt, hogy rendes nő saját kis elzárt részen a szobájában tartja a betéteket, nem a fürdőben, ahol a férfi is láthatja.) 14 évesen rajtakapod a nagybátyád, ahogy stíröli a melled. Ilyenkorra már megtanulod, hogy ha fogdosnak a buszon, az a te hibád. Vagy harcolsz ez ellen, vagy te is beállsz a kórusba. Lehet nevetni, engem a nagypapám leszidott, hogy miért fingtam hangosan a vécén, mikor hasmenésem volt, a fiú uncsitesókkal meg nevetve fingóversenyt rendeztek.

Nem hiszem azt, hogy a lányok előbb érnek. Egyszerűen a lányok már azelőtt ki vannak téve felnőtt férfiak képzelgéseinek, hogy tudnák, mi a szex. Emiatt kialakul sok nőben egy görcs.

Nem mondom azt, hogy a fiúkkal nincs ilyen, de a lányoknál ez társadalmilag elfogadott. A tizenéves fiúkra nem néz senki szexuálisan, max velük egyidős, kicsit fiatalabb lányok.

Ha a felnőtt nők ugyanezt csinálnák a fiúkkal, lehet, hogy nekik sem lenne önbizalmuk. 12 évesen elkezdi neked mondani egy 20 éves nő, hogy egy férfinak hogy kell viselkednie, hogy kell kinéznie, különben soha nem lesz nője, senkinek nem fog kelleni. Képzeld el, hogy azt hallod, hogy a nőknek babakuki kell. És ha arra gondolsz, hogy ennek enyhén pedofil hangzása van, te leszel a frigid.

Ha sok elvárást támasztanak feléd, akkor nem lesz időd elgondolkodni, hogy neked mik az elvárásaid, de lehet, eszedbe sem jut, hogy lehetnek. És ez mindenféle kapcsolatra igaz.

2020. dec. 21. 12:17
 44/69 A kérdező kommentje:

#43 köszönöm az újabb szempontból megvilágított dolgokat.

Ismét elgondolkodtató.

2020. dec. 21. 12:22
 45/69 anonim ***** válasza:

"azt még hozzátenném, hogy sok barátnőm van, aki vágyna az orális szexre, de fél, hogy "nincs rendben" lent. A többség attól fél, hogy rosszul néz ki, vagy büdös.

Nem tudom, hogy férfiak közt ilyen aggályok felmerülnek-e."

A szex rovat tele van "x centis farok elég lesz a csajoknak" kérdésekkel.

És minden alkalommal a porba alázzák a csajok az ilyen srácot (férfinek azért nem hívnám), hogy mekkora looser.

Pedig lám-lám, a nők jó része sem más...

Ezen érdemes lenne elgondolkozni, amikor valakit mocskolnak, hogy bizony legtöbbször nem történik más, csak egy frusztrált ember végre talál valakit, akibe anonim módon ő is beletörölheti a lábát (mert amúgy vele csinálják ezt)

2020. dec. 21. 12:25
 46/69 anonim ***** válasza:
Az is lehet egy ok, hogy nem mindenki számára áll rendelkezésre mennyiségileg bőséges, minőségileg sokszínű "választék". Jut, ami jut, és vagy az, vagy a foreveralone. Márpedig az egész életét egyedül tölteni kevesek számára elfogadható opció. Én csak lassan 7 éve vagyok teljesen egyedül. 7 éve, nem pl. 57. Mégis bőven elég volt már ebből ennyi is...
2020. dec. 21. 12:30
 47/69 A kérdező kommentje:

#45 ez kissé eltért a témától.

Nyilván vannak a felvetésidben nagy igazságok is.

Jelen pillanatban az alap kérdésre szerettem volna többé-kevésbé választ kapi. Mindenki máshogy közelítette meg ami nem baj.

Van aki személyes sértésnek vette, volt aki pszichológiai szempontból és volt aki saját tapasztalat alapján. Ez mind szuper.

Kérlek ne menjünk bele a kis kukis kontra szőrös punci témába.

Az érdekel, hogy a kiírt kérdéseket olvasva vajon miért alkunak meg a nők olyannal akikről érzik hogy nem kéne. Vagy éppen hónapokat éveket töltenek el azzal hogy megpróbálják elfogadni amit zsigerből utálnak.

Csupán ez érdekelt volna.

De köszi ezt a nézőpontot is.

2020. dec. 21. 12:31
 48/69 anonim ***** válasza:
39%

46: Igen, nyilván nem mindenki válogathat!

De magam körül azt látom, hogy az átlag nők inkább bevállalják a környék menő pasiját, annak ellenére, hogy egy sötét paraszt (de a barátnők milyen irigyek), inkább szeretők lesznek akár sok éven át egy igazi jóképű fazon mellett, mint elgondolkozzanak, hogy vannak átlagos szingli férfiak is (ez alatt nem a helyi nőgyűlőlő szűzfiúkat értem).

És ilyenkor kívülről nézve azt látod, hogy bakker, a pasi megint csalja, megint úgy beszél vele, mint egy kapcával megint otthagyta egy hétig, mert elment a haverokkal fesztiválozni, de ragaszkodik hozzá, pedig lenne más opciója is, akkor nehéz arra fogni, hogy "nincs választék".

Igen, olyan férfiből valóban nincs választék, aki miatt az összes csaj elsápad, de én például férfiként sosem kerestem ilyen nőt rossz jellemmel, mikor ott az a kedves szomszéd lány aki csinos is, ha nem is instakirálylány szinten, intelligens is. A nőismerőseim jó része ezekben a helyzetekben inkább elmegy szeretőnek, vagy marad a mutatós, de IQ-ban nem túl erős pasasa mellett.

2020. dec. 21. 12:36
 49/69 anonim ***** válasza:

" hogy vannak átlagos szingli férfiak is "

B.aszhatják onnantól, ha velük nincs meg a vonzalom.

"De magam körül azt látom, hogy az átlag nők inkább bevállalják a környék menő pasiját, annak ellenére, hogy egy sötét paraszt"

Szerintem egy bizonyos kor felett ilyet olyan nők csinálnak, akik hasonlóan sötétek fejben, mint az éjszaka.

Vannak jól kinéző, vonzó, de közben értelmes, normális férfiak is, csak bizonyos nők nem tudnak szűrni.

2020. dec. 21. 12:40
 50/69 anonim ***** válasza:
48 Nem tudom te hol élsz, de mifelénk a "menő pasik" átnéznek az átlag nőkön, mintha nem is léteznének. Mondjuk alapból nem is reális, hogy egy "menő pasi" aki válogathat, az majd leáll átlagos nőkkel. Sosem láttam még erre példát.
2020. dec. 21. 12:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!