Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondhatja azt valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondhatja azt valaki magáról, hogy nem érdemes arra, hogy gyereke legyen?

Figyelt kérdés
mit ért az alatt, hogy nem érdemes? Nem egy bűnözőről vagy rossz emberről van szó.

2020. dec. 8. 22:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
39%
Ez egy jó válasz arra, hogy ne mocskolódjanak rád, amiért nem akarsz gyereket. Én azt szoktam mondani kifejtés nélkül, hogy nem lehet gyerekem, akkor is leállnak a gyerekmániások.
2020. dec. 9. 02:52
 12/14 anonim ***** válasza:
76%

Lehet, hogy nincs rá felkészülve, nincs önbizalma elvállalni, felnevelni egy gyereket, azaz nincs rá felkészülve, megérve rá. Szerintem akik így gondolkodnak, okkal mondják, jobban ismerik önmagukat, és nem érdemes csesztetni ezért őket.

Még mindig jobb, minthogy lesz egy gyereke valakinek, és nem tud vele megfelelően bánni, stb.

2020. dec. 9. 06:55
 13/14 anonim ***** válasza:
54%

Örökletes betegségek

Alkoholizmus

Önmagának bevallott pedofília

Agresszió

Önsajnáltatás

Valós önbizalomhiány

Stb, stb, a lista végtelen

2020. dec. 9. 09:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Gondolom az nem jutott eszedbe eddig, hogy tőle kérdezzed meg!
2020. dec. 9. 10:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!